La Policia Nacional investiga una nova agressió sexual múltiple al País Valencià. La víctima és una noia de 18 anys que, presumptament, ha estat violada per set menors d'edat, dels quals quatre ja han estat detinguts. Els agents estan intentant localitzar els altres implicats per arrestar-los com a presumptes autors dels fets.

La presumpta violació en grup ha passat aquest cap de setmana a Vila-real, un municipi de 50.000 habitants a prop de Castelló. La víctima és una adolescent de 18 anys que hauria estat agredida per set menors d'edat durant les festes de Sant Pasqual a la zona del Carrefour. 

Set menors d'edat investigats per una agressió sexual múltiple a Vila-real

La jove va presentar una denúncia a la Policia Nacional i es va obrir una investigació per identificar, localitzar i detenir els presumptes violadors, els quals haurien contactat amb la víctima a través de xarxes socials. Els agents van poder comprovar que tots els presumptes autors dels fets són menors d'edat.

Detenen quatre menors implicats en la violació grupal

De moment, han aconseguit detenir quatre dels set presumptes violadors, que han passat a disposició de Fiscalia de Menors. La investigació continua oberta per arrestar els altres implicats i aconseguir saber més detalls per esclarir els fets. De moment, no ha transcendit la seva identitat ni la relació que tenien amb la víctima. Un dels presumptes violadors no ha pogut ser detingut perquè és menor de 14 anys.

Policía Nacional / Europa Press
La Policia Nacional investiga una nova violació en grup a una noia de 18 anys a Vila-real (Castelló): els presumptes violadors són set adolescents menors d'edat / Europa Press

Dues agressions sexuals a dues nenes de 12 i 13 anys a Burjassot

Aquesta no ha estat l'única agressió sexual dels darrers dies al País Valencià. La Policia Nacional també investiga altres dues agressions sexuals, una individual i una altra en grup a dues nenes de 12 i 13 anys de Burjassot (València). Els fets van passar en una casa abandonada als afores d'aquest municipi.

Els cinc menors acusats de la violació han quedat en llibertat

Els presumptes violadors també són menors d'edat d'entre 14 i 17 anys i, després de passar a disposició de Fiscalia de Menors, han quedat en llibertat amb càrrecs, una decisió que ha causat gran indignació, ja que hi ha molts indicis i proves que podrien demostrar la seva presumpta autoria. Es va viralitzar el vídeo de la seva sortida dels jutjats, on els seus amics i familiars els aplaudien, uns fets que també van provocar indignació per la gravetat de les acusacions.