La Policia Nacional ha detingut un jove de 20 anys per violar i deixar embarassada una nena de 12 a Sevilla. Han descobert moltíssimes altres víctimes, concretament 140 nenes a les quals assetjava per internet. El seu modus operandi era sempre el mateix: contactava amb les nenes per internet i, posteriorment, abusava sexualment d'elles.

La detenció es va fer la setmana passada, quan la Policia Nacional va saber que hi havia una menor de 12 anys ingressada a l'hospital. Estava embarassada i, segons explica ella mateixa, havia conegut un noi de 15 per internet amb el qual havia començat a sortir.

La nena de 12 anys es va quedar embarassada del pederasta de Sevilla

No obstant això, va ser víctima d'un engany, en realitat era un jove de 20 que l'havia obligat a mantenir relacions sexuals amb ell contra la seva voluntat i que, fruit d'aquesta agressió sexual, s'havia quedat embarassada. 

Va ser llavors quan els agents van poder comprovar que el pederasta la va manipular per fer-li creure que estava enamorat d'ella. A partir de llavors, la va començar a coaccionar perquè perdés la virginitat amb ell sota amenaça de deixar-la. La víctima va acabar cedint i va ser llavors quan la va agredir sexualment.

Hi ha 140 víctimes d'aquest pederasta en sèrie

Els investigadors van aconseguir identificar-lo i el van detenir com a presumpte autor dels fets. Van comprovar que la nena de 12 anys no era l'única de les seves víctimes i que estaven davant d'un pederasta en sèrie que havia assetjat, com a mínim, 140 nenes d'entre 12 i 15 anys, sempre amb el mateix modus operandi: per xarxes socials.

Detenido / Pxhere
La Policia Nacional ha detingut un pederasta en sèrie acusat d'haver violat una nena de 12 anys a Sevilla i deixar-la embarassada / Pxhere

En alguns casos, l'assetjament només es quedava a internet. Però quan veia que les nenes eren més vulnerables, s'aprofitava de la falta de maduresa de les adolescents per quedar i abusar sexualment d'elles

Després de passar a disposició judicial, es va decretar immediatament la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets fins que se celebri el judici. La investigació continua oberta i no descarten que hi hagi més víctimes d'aquest pederasta en sèrie.

La Policia Nacional alerta dels perills del Grooming

La Policia Nacional ha alertat que el Grooming és un delicte cada vegada més recurrent entre pederastes i pedòfils, que enganyen a les víctimes menors d'edat per internet per aconseguir abusar sexualment d'elles o aconseguir material de pornografia infantil.