Greu incident aquesta tarda a la zona d’embarcament d’alta velocitat de l’estació de Sants, a Barcelona. Tres vigilants de seguretat d’Adif han resultat ferits en ser atacats per un home que estava generant aldarulls en aquesta zona de la cèntrica i transitada estació de Barcelona. 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de dos quarts de quatre de la tarda l’home s’ha enfrontat als vigilants de seguretat, intentant accedir sense permís a la zona d’embarcament i, fins i tot, volent-se colar en un dels trens de la companyia Ouigo que hi havia a l’andana esperant la seva sortida. L’home ha pogut accedir en aquesta zona de l’estació de Sants i s’està investigant què ha fallat i com és que ha pogut entrar sense ser detectat per Adif.

Tres vigilants ferits

Durant la reducció de l’home que estava generant els incidents tres vigilants de seguretat han resultat ferits, un d’ells fins i tot amb una mossegada al dit. Els altres dos han rebut cops de puny, segons ha confirmat fonts coneixedores dels fets a ElCaso.cat. L’home finalment ha pogut ser reduït pels mateixos vigilants de seguretat i una patrulla dels Mossos d’Esquadra, de l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità, s’ha fet càrrec de la situació, detenint l’home per un delicte de lesions. Es tracta d'un noi de 21 anys i origen estranger que no tenia cap antecedent policial. Els Mossos, però, no han volgut aclarir la nacionalitat concreta.

No és el primer cop que un vigilant d’aquesta estació és víctima d’un atac per part d’un ciutadà que es vol estalviar pagar el bitllet. El mes de desembre un jove marroquí va atacar els vigilants de la zona d’alta velocitat per accedir al tren i un d’ells també va acabar amb una ferida per mossegada.

No s’aturen els apunyalaments a Barcelona

Una dona ha estat apunyalada i ha resultat ferida molt greu aquest migdia a Barcelona, a la zona de la plaça de Virrei Amat, a Nou Barris. Per causes que encara s’estan investigant, un home l’ha atacat i l’ha apunyalat al mig del carrer. Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest nou apunyalament a la capital de Catalunya per esbrinar si l’home que l’ha atacat coneixia a la víctima o si es tracta d’un intent de robatori frustrat. 

Aquest darrer apunyalament arriba després d’un cap de setmana sagnant a la ciutat de Barcelona, coincidint amb la festa major de la Mare de Déu de la Mercè. Més d’una desena de persones han estat apunyalades a Barcelona. Una baralla entres dos companys de pis a Gran Via de Carles III, divendres passat. Un home apunyalat al Baró de Viver, a Sant Andreu. Dos vigilants de seguretat apunyalats en una discoteca de la part alta. I quatre homes apunyalats per un grup de persones de nacionalitat dominicana la nit de la Mercè a la zona de la plaça de Tirant lo Blanc, a Nova Icària.