Nou apunyalament a la ciutat de Barcelona. Una dona ha resultat ferida greu aquest dimecres al migdia després que un home l'hagi agredit amb una arma blanca al mig de la plaça del Virrei Amat, al districte de Nou Barris de la capital catalana. Diversos testimonis dels fets han alertat el telèfon d'emergències 112 cap a un quart de tres de la tarda i fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Apunyalada a la plaça del Virrei Amat

Quan els serveis d'emergències han arribat, s'han trobat la víctima malferida a terra i perdent molta sang a causa d'unes ferides per arma blanca. L'agressor, en canvi, havia aconseguit fugir corrent del lloc després de cometre l'atac i està desaparegut. Els sanitaris han traslladat la dona d'urgència a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona perquè rebés atenció mèdica, ja que el seu estat era crític, tal com ha detallat Betevé. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets per esclarir que ha passat i quin motiu hi hauria darrere de l'apunyalament. També quina relació podien tenir víctima i agressor.

Alguns testimonis dels fets han apuntat que la víctima podria conèixer l'agressor, ja que se l'ha sentit cridar el seu nom abans que pogués fugir de la plaça del Virrei Amat, segons ha avançat Metropoli Abierta. Una de les principals hipòtesis amb la qual treballen els investigadors és que podria tractar-se d'un robatori, tot i que ara per ara totes les línies d'investigció estan obertes. Els agents dels Mossos estan interrogant les persones que hi havia en aquest punt de Nou Barris per tenir constància de que ha succeït. A hores d'ara, no consta que s'hagi produït cap detenció i se segueix treballant per poder identificar i localitzar l'agressor.