Agressió a l'estació de Sants de Barcelona. Un home va intentar colar-se per l'entrada als trens d'alta velocitat i llarga distància per viatjar a València i va ser interceptat per un vigilant de seguretat. Tot hauria acabat en una simple intenció d'estalviar-se el bitllet cap a la capital del País Valencià, sinó fos perquè l'individu, d'origen magrebí, va atacar amb una extrema violència al guàrdia jurat: li va fotre una mossegada a la cara. Els fets van passar aquest dimarts a la tarda a la principal infraestructura ferroviària de la ciutat comtal, entre crits de persones que, fins i tot, defensaven a l'agressor.

L'agressor acaba detingut

El presumpte agressor va intentar entrar, igualment, a la zona de llarga distància. No obstant això, la resta de vigilants, mentre el seu company estava al terra i amb sang a la cara degut a la mossegada a la galta, sota un dels ulls; el van enxampar i van emmanillar-lo al sòl de l'estació. L'home va acabar estirat al sòl, rodejat per tres guardes, entre la sortida de Rodalies de Catalunya i l'accés als trens de més recorregut. "Le metió un bocado en la cara", han explicat alguns dels testimonis a ElCaso.cat, tot per intentar viatjar gratis a València.

"Una altra agressió gratuïta a un vigilant de seguretat, amb falta de serveis i eines", ha denunciat ADN Sindical. De fet, aquests treballadors dins de l'estació gestionada per Adif, no és el primer cop que pateixen aquest tipus d'enfrontaments. I, més, quan una de les suposades usuàries, com pot veure's al vídeo, escridassa des de l'altre costat dels torns de Rodalies als vigilants que estarien fent la seva feina, mentre un d'ells continua al terra després de ser mossegat a la cara.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han assegurat a aquest mitjà que van intervenir després de tenir coneixement que van agredir d'una mossegada, suposadament, un vigilant de seguretat. No obstant això, l'home no va ser detingut, però va ser denunciat per la policia catalana per lesions lleus.