Sense rastre de la Caroline del Valle, una nena de 14 anys que va desaparèixer el 2015 en estranyes circumstàncies a Sabadell. Sis anys després, encara hi ha molts enigmes en aquesta misteriosa desaparició. On és la Caroline?

Sense rastre de Caroline del Valle

El 14 de març del 2015 va desaparèixer la Caroline del Valle, una nena de 14 anys i, sis anys després de la seva desaparició, encara no hi ha cap hipòtesi clara sobre on podria estar o si segueix viva. Tot va començar un dissabte quan la Caroline li va preguntar a la seva mare si podia sortir amb les seves amigues i quedar-se a dormir a casa la seva amiga, la Silvia.

Caroline del Valle / Twitter

Sense rastre de la Caroline del Valle, una nena de 14 anys que va desaparèixer a la Zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental) / Twitter

La Silvia reconeix que va mentir a la mare de Caroline

Isabel Movilla, la mare de la desapareguda, va parlar amb el pare de la Silvia, que li va dir que es quedaria a dormir a casa seva. L'endemà a la tarda, quan la mare de la Caroline va veure que no tornava a casa, cap a les 19:00, va trucar a la Sílvia per preguntar-li quan vindria la seva filla i, en aquest moment, la Silvia li va dir que acabava de sortir de casa i que arribaria en breus.

No obstant això, les hores anaven passant i la Caroline no apareixia i, cap a les 23:00, Movilla va tornar a trucar a la Silvia per preguntar-li on estava la seva filla i ella li va dir que no ho sabia i, en aquest moment, va començar a buscar-la desesperadament, però no la va trobar. Durant la investigació, la Silvia va reconèixer que va mentir a Movilla.

Trucada anònima a una amiga de la Caroline

Immediatament, es va posar en contacte amb les amigues de la Caroline per demanar ajuda i una d'elles va penjar una foto de la Caroline a les xarxes socials per facilitar la seva cerca. Al cap de mitja hora, aquesta amiga li va enviar un missatge a Movilla dient-li que li havien trucat per privat dient-li que la Caroline estava molt lluny de Barcelona i que estava molt malament, que no la busqués més.

Va ser en aquest moment quan Isabel Movilla va anar a comissaria a denunciar la seva desaparició. L'últim cop que Caroline del Valle va ser vista va ser a la Zona Hermètica de Sabadell: havia sortit de festa amb els seus amics i, alguns d'ells eren nens problemàtics que s'havien fugat d'un centre de menors.

Va desaparèixer a la Zona Hermètica de Sabadell

Quan estaven a la Zona Hermètica, una patrulla dels Mossos d'Esquadra els va intentar identificar: eren un grup d'unes vint persones, totes elles menors d'edat. Tots van començar a córrer per evitar ser identificats i, passades dues hores, es van retrobar al McDonald's de l'estació de Sants, però faltava la Caroline.

Justin és el principal sospitós

Tot i que no hi ha cap hipòtesi clara, el principal sospitós de la desaparició és el Justin, l'última persona que va veure la Caroline. Els policies van sospitar d'ell perquè, quan va arribar a l'estació de Sants, portava la roba del revés, tenia restes de fang i deia que s'havia amagat en un castell abandonat de Can Feu, a Sabadell on va estar dues hores i, en aquestes dues hores, no va tocar el mòbil per res. No obstant això, no hi ha indicis suficients per inculpar-lo.

Es va arxivar el cas per falta de proves

Es va arxivar el cas per falta de proves, l'any 2018 es va tornar a reobrir i, finalment, un any després, es va tancar pel mateix motiu: no hi havia proves suficients per inculpar a ningú. Sis anys després de la seva desaparició, Isabel Movilla continua lamentant la manca de col·laboració dels amics de la Caroline durant la investigació.