Ja saben qui és l'home que va apallissar un policia en un autobús de Saragossa. De moment, no l'han detingut i està en crida i cerca. Demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor.

Agressió a un policia en un autobús a Saragossa

Els fets van passar el 17 d'octubre cap a les 4:00 a l'avinguda de Madrid de Saragossa. Tot va començar quan un inspector de la Policia Nacional fora de servei va veure que a l'autobús on estava viatjant, hi havia un noi sense mascareta.

"Si tens collons, pega'm"

Li va demanar que se la posés i va ser en aquell moment quan ell va respondre de manera agressiva. La víctima li va dir que era inspector de la Policia i tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, el jove d'origen magrebí li comença a cridar davant de tothom: "Si tens collons, pega'm", amb una actitud molt hostil cap a l'agent

De fet, li comença a dir de baixar de l'autobús per pegar-se i, de cop i volta, es llença sobre seu i li pega una pallissa. El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials i ha causat gran indignació a tot arreu, ja que l'agent ha hagut de ser hospitalitzat a causa de les ferides ocasionades.

 

Ordre judicial de crida i cerca per l'agressor

L'home va denunciar els fets i, gràcies a les imatges gravades, l'han aconseguit identificar. Es tracta d'un jove en situació irregular i sense antecedents penals. De moment, no ha estat detingut i s'estan centrant a localitzar-lo per arrestar-lo, ja que té una ordre judicial de crida i cerca. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb la Policia.

Delicte de lesions i d'atemptat contra els agents de l'autoritat

Esperen que la detenció es faci en les pròximes hores, ja que és el presumpte autor de dos delictes: un de lesions i un altre per atemptar contra els agents de l'autoritat, motiu pel qual es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un home mor en un accident de globus aerostàtic a Israel

Un altre vídeo que també s'ha fet viral és el d'un home d'Israel que ha mort en un accident amb un globus aerostàtic. El vídeo s'ha fet viral a internet i, segons els policies, per causes que encara s'estan investigant, l'home ha caigut des d'una alçada de 100 metres. La víctima mortal és un treballador de l'empresa que té 28 anys, fet que ha causat gran commoció al país.