Un noi de 28 anys ha mort a Israel aquest dimarts en un accident amb un globus aerostàtic: ha caigut des de més de 100 metres. En el vídeo es pot veure com l'home està penjant des de la cistella del globus a l'aire.

Accident mortal de globus aerostàtic a Israel

Els fets han passat aquest dimarts a prop d'Afula, una ciutat d'Israel. Per causes que encara s'estan investigant, un dels treballadors de la companyia ha sortit de la cistella. Els policies estan investigant el cas, ja que no s'expliquen com pot haver sortit de la cistella i haver caigut des de més de 100 metres.

 

La víctima mortal és Yogev Cohen, treballador de l'empresa del globus

Afortunadament, les altres persones que estaven al globus han pogut aterrar sense cap problema. La víctima mortal és Yogev Cohen, de 28 anys, i que treballava a l'empresa. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home s'aguanta amb una mà a la cistella mentre una persona ho grava tot des del cotxe.

Yogev Cohen / Twitter kann_news

Yogev Cohen, de 28 anys, ha mort en un tràgic accident de globus aerostàtic a Israel i la Policia està investigant les causes, ja que ha caigut des de més de 100 metres  / Twitter kann_news

La Policia ha obert una investigació per esclarir els fets

Tothom es fa la mateixa pregunta: com pot ser que hagi caigut, si les condicions meteorològiques eren adequades i, a priori, no hi havia res estrany dins del globus? La Policia ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, que han causat gran commoció a Israel. 

Moren 44 persones en una allau a Israel 

A Israel, fa uns mesos, van morir 44 persones en una estampida humana al nord del país, quan desenes de milers de jueus celebraven ahir a la nit la tradicional festivitat de Lag Baomer, en un esdeveniment que va ser el més freqüentat al país des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19.

L'allau, que també va provocar, aproximadament, 150 ferits, es va celebrar mentre els jueus ultraortodoxos celebraven aquesta popular festa religiosa amb càntics, balls i fogueres a la Muntanya Merón de Galilea, i va ser un dels incidents més tràgics en la història recent d'Israel.

Estampida entre la multitud dels assistents de la festa

Durant la nit, els serveis d'emergència van desplaçar amb ambulàncies i helicòpters els afectats a hospitals del nord i centre d'Israel amb suport afegit de cossos policials i Exèrcit. Segons la Policia, tots els ferits van ser evacuats. Després d'una primera investigació, es va determinar que l'accident es va produir arran d'una estampida humana que va aixafar part dels assistents entre la multitud, segons informa el diari Ynet.