Un inspector de la Direcció Superior de Policia Nacional d'Aragó es troba hospitalitzat després de ser agredit brutalment en un autobús urbà a Saragossa. L'agent era fora de servei quan es va muntar la baralla. Un jove es queixa del comportament del policia i acaba envestint-lo dins del bus, davant de la mirada de la resta de passatgers.

Baralla per la mascareta a Saragossa

Els fets han ocorregut quan el sospitós, que encara no ha estat detingut, va pujar al bus sense màscara, segons recull Heraldo. Presumptament, la resta d'usuaris li van dir que se la posés i va ser en aquell moment quan l'agent es va identificar i li va repetir que s'havia de posar la màscara. Segons l'atestat policial això va ser el que va ocórrer. El jove agressor, abans de dur a terme el seu atac, repeteix en repetides ocasions: "Pega'm ara".

Abstenir-se de descripcions poc afortunades que acompanyen al tweet.

De tota manera, com s'aprecia en el vídeo que s'ha viralitzat, el jove va començar a increpar l'agent fins que es va abalançar sobre ell i va propinar-li diverses puntades de peu i cops de puny amb gran agressivitat.

La resta de passatgers va reaccionar ràpidament. A crits i van tirar a sobre de l'agressor per evitar que la pallissa anés a més.

L'agent presenta un vessament a l'ull i ha estat ingressat, pendent d'un TAC per si hi hagués va patir algun tipus de traumatisme cranial.

D'altra banda, les autoritats busquen el sospitós per a la seva posterior detenció com a autor d'un delicte de lesions i un altre d'atemptat contra agent de l'autoritat. També serà proposat a una sanció sanitària per incompliment de les normes sanitàries anti covid, segons la mateixa font.

Apunyala mortalment un home en una gasolinera de la Jonquera i s'escapa

Nou homicidi a Catalunya. Aquesta matinada els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 29 anys i de nacionalitat romanesa, que ha matat a ganivetades a una persona en una baralla, en una gasolinera de la Jonquera, a l'Alt Empordà. Els fets s’han registrat abans de la mitjanit, quan la policia catalana ha rebut l’avís d’una baralla entre persones. Un jove havia agredit dos homes i s'havia escapat del lloc dels fets. 

A conseqüència de l’enfrontament, un home ha resultat mort per la ferida d'arma blanca, tot i els esforços del SEM. Hi ha una segona persona, també home, ferida per arma blanca, per qui no es pateix per la seva vida.