Una de les primeres víctimes de l'estafador més conegut i protagonista del documental de Netflix El timador de Tinder, ha sortit a la llum i ha explicat més detalls sobre Shimon Hayut, àlies Simon Leviev -entre d'altres-, concretant en com era el presumpte magnat dels diamants al llit. "No tenia ni idea del que feia", ha confessat la dona, una britànica de 36 anys que el va conèixer el 2012 a través d'una app de cites anterior a Tinder, on va refinar la seva tècnica i va estafar milions.

Una de les víctimes de l'estafador de Tinder parla sobre com era al llit

Samantha Hales, una mare britànica de 36 anys que ha decidit parlar amb els mitjans després del llançament del documental de Netflix en el qual es destapa la veritat sobre el jove estafadors, ha relatat ara la seva història amb el presumpte milionari, que començava en aquell temps a debutar com a estafador de dones a través de les aplicacions de cites. En concret, Hales va conèixer Shimon el 2012 a través de l'app Plenty of Fish -ple de peixos, en català.

Samantha Hales / Cedida

Samantha Hales va conèixer l'estafador el 2012 a través d'una app de cites / Cedida

Segons ha relatat a The Sun aquesta dona, que per la cronologia dels fets seria una de les primeres víctimes, ha assegurat que era "un fracàs al llit" i que ella va haver d'ensenyar-li com complaure-la. La Samantha, de Derbi, Anglaterra, detalla que en Shimon, que ara té 31 anys i és lliure i vivint una vida de luxe a Tel-Aviv, li va explicar que era un espia i pilot del Mossad -servei israelià d'intel·ligència-, així com que col·laborava amb la Interpol.

"Era un fracàs total. No sabia el que feia"

La seva història, malgrat ser en els inicis del conegut estafador, també va ser més que tèrbola, encara que no va poder estafar-la perquè no tenia diners. Ella mateixa assegura que Hayut mostrava documents d'identitat "evidentment falsos", però que al principi tot van ser luxes per entabanar-la, com era sempre el seu modus operandi. De fet, sorpresa davant de les estafes que se li atribueixen ara, que ascendeixen a uns 10 milions d'euros, declarava: "realment ha d'haver millorat el seu joc en els últims deu anys per treure diners d'aquestes noies".

Estafador de Tinder 1

La dona ha decidit destapar com era Hayut en el llit / Arxiu

Amb això feia referència a la seva destresa sexual, que ella qualificava de "fracàs total", assegurant que "no podia fer ni un moviment al llit". Hales assegurava a més que "encara que tenia aquest preciós encant, era extremadament fred quan es tractava de sexe. No tenia ni idea del que estava fent". Tanmateix, admet que al principi va ser molt romàntic, convidant-la a un hotel de cinc estrelles a València abans d'explicar-li la seva presumpta història del Mossad i la Interpol.

Tot es va torçar quan aquesta víctima va qüestionar la seva història, donant lloc a un canvi d'actitud del Shimon, que va començar a dir-li als amics de la jove, que ella li havia robat diners a més d'amenaçar-la amb frases com: "Tu no ets ningú, si et torno a veure aniré contra tu". Aquest seria el patró que seguiria amb les seves posteriors víctimes, que van ser estafades en diferents llocs d'Europa i que ha desembocat al documental de Netflix que està arrasant.