Les punxades en discoteques de Catalunya, o entorns d'oci, continuen a l'ordre del dia. Cada dia, una nova persona, la majoria noies, denuncia públicament haver-ne patit una, tot i que la xifra de denúncies oficials es manté en 23, segons el recompte oficial dels Mossos d'Esquadra. En aquesta ocasió, la víctima d'un possible de cas de punxada, una noia de 18 anys, ha denunciat la discoteca Cocoa Mataró, on presumptament va patir l'agressió, davant la inacció del personal de seguretat, que no va atendre-la correctament, segons defensa. La noia assegura que va notar una punxada i pressió a la zona afectada, i que poca estona després van començar els marejos i el malestar, tot i que els informes mèdics no mostren la presència de drogues al seu organisme. D'acord amb el relat de la denunciant, els fets van ocórrer a l'interior de l'establiment entre el passat divendres 29 de juliol i dissabte 30 de juliol, al voltant de les cinc de la matinada. En cas de confirmar-se, aquest seria el tercer cas de punxada a Mataró (Maresme), tot i que dos d'ells no figuren al recompte oficial dels Mossos, perquè no s'han denunciat formalment. 

La víctima afirma que el personal de seguretat "va negar" els fets

La noia, original de Sant Adrià del Besòs i de 18 anys, ha relatat els fets al mitjà local TV Mataró, assegurant que ha presentat una denúncia formal contra la discoteca perquè considera que els porters i personal de seguretat no van "fer-li cas" i no van atendre-la com corresponia davant un possible cas de punxada. Segons relata, cap a les cinc de la matinada va notar pressió i una punxada a la cama, just darrere el genoll esquerre. Els efectes, tal com ha explicat, els va començar a notar al cap de poca estona: patia marejos i notava com que "tot se li movia". Els nervis i la por van fer que, plorant, s'adrecés al personal de seguretat perquè l'atenguessin. Els porters, davant el nerviosisme de la noia, la van "treure a fora" perquè els expliqués l'ocorregut, tot i que la denunciant diu que semblava que "negaven que li hagués passat allò". El personal de seguretat va apartar-la a unes escales, li van donar aigua i la van fer esperar prop de 10 minuts perquè es tranquil·litzés, "perquè estava plorant". Transcorreguda aquesta breu estona, un altre porter li va dir que tornés a entrar, però ella no va voler, perquè manté que continuava trobant-se malament. Finalment, la jove va abandonar la discoteca i va anar a l'Hospital de Badalona, des d'on van derivar-la a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. 

La víctima d'aquest nou presumpte cas de punxada, que ara ja està fora de perill, ha denunciat la discoteca a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la seva localitat, i manté que l'actuació del personal de seguretat no va ser l'adequada. "Quan algú vagi, encara que sigui una falsa alarma, haurien de donar-li atenció mèdica, trucar una ambulància, ajudar-la... Ells no són metges per saber què li passa", conclou. 

Les anàlisis de sang i orina no mostren alteracions o presència de substàncies químiques

L'Eva, la víctima de la suposada punxada, finalment va ser atesa en un centre hospitalari, on va romandre prop de sis hores en observació. Les proves mèdiques que van realitzar-li, una anàlisi de sang i un altre d'orina, no mostren la presència de substàncies químiques, drogues o qualsevol altra alteració, continuant així amb el misteri que envolta els casos de punxades en discoteques. La majoria de víctimes, tot i que assegura sentir la punxada i trobar-se malament, tal com li ha succeït a aquesta jove, no tenen drogues o altres substàncies al seu organisme, de manera que res explica la motivació de l'agressió.