El Samuel és un jove de 24 anys que han matat d'una pallissa a la Corunya. Tot i que tothom assegura que es tracta d'un crim homòfob, els investigadors no ho tenen del tot clar, ja que hi ha dades que no quadren.

Crim "homòfob" a la Corunya

Els fets es remunten a dissabte de matinada, a les 3:00 a l'avinguda de Buenos Aires de la Corunya quan un grup de joves van pegar una pallissa a Samuel Luiz Muñiz, un treballador d'un geriàtric.

Tot i els esforços dels sanitaris per salvar-lo, va acabar morint d'un atac al cor mentre el transportaven a l'hospital. El Samuel era un noi gai i, els seus amics estan convençuts que el van matar per la seva orientació sexual i que, per tant, estaríem parlant d'un crim homòfob.

Samuel Luiz Muñiz / Facebook

El Samuel és un jove de 24 anys a qui han matat d'una pallissa a la Corunya / Facebook

Els seus amics asseguren que l'han matat per ser gai

De fet, un d'ells ha fet una publicació viral a Twitter on assegura que l'han assassinat per motius homòfobs. No obstant això, els policies que investiguen el cas no ho tenen del tot clar i consideren altres hipòtesis.

Una d'aquestes hipòtesis és que l'han matat per una equivocació, de fet, el pare de la víctima, en una entrevista a La Voz de Galicia, assegura que el Samuel era una persona que mai es posava en problemes i que el deuen haver matat per error en intentar fer de mediador en una discussió.

Expliquen que l'han matat per "error"

Segons les declaracions d'alguns testimonis, tot hauria començat perquè un amic seu estava fent una videotrucada i estava enfocant unes noies i, per causes que encara s'estan investigant, el grup que les acompanyava, l'hauria començat a pegar.

Samuel / Facebbok

La Policia en cap moment ha dit que es tracti d'un crim homòfob / Facebook

No obstant això, altres testimonis asseguren a les xarxes socials que mentre l'estaven apallissant li cridaven "maricón" i, en cas que això fos cert, podríem estar parlant d'un crim homòfob, però res queda del tot clar.

La Policia en cap moment ha dit que sigui un crim homòfob

Aquesta no és la versió oficial i els investigadors en cap moment han explicat ni manifestat que es tracti d'un crim homòfob. El cas es troba sota secret de sumari i caldrà esperar que s'esbrinin més detalls per esclarir els fets.