Detingut un home de 64 anys que venia "caramelets" d'haixix i porros per un euro per a estudiants d'institut, la seva principal clientela, al barri Portada Alta de Màlaga.

"Caramelets d'haixix" i "porros a euro"

Un domicili de Portada Alta, un barri malagueny, es va convertir en el punt de mira de la Policia Nacional després de detectar un gran trànsit de joves i menors que entraven i sortien d'un domicili, el del detingut.

Una vegada localitzat l'habitatge i identificat el seu habitant, es va poder discernir que es tractava d'un home que es dedicava a la venda d'estupefaents.

Amb l'avenç de les investigacions, els agents van activar un dispositiu en el qual es van requisar diversos paquets de droga a joves, fins i tot menors, que sortien de la casa.

Després, amb autorització del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia van practicar un registre a l'habitatge de l'investigat, on es van trobar i van intervenir 50 grams d'haixix en monodosi, 22 euros en efectiu i diversos documents.

Detingut a Màlaga per vendre droga a menors

Després de les indagacions es va poder esbrinar que l'investigat s'havia especialitzat en la venda de droga a joves amb poc poder adquisitiu.

Per poder satisfer la clientela jove i fer-los més accessible la droga, es dedicava a fer ofertes de "porro a un euro" i de "caramelets d'haixix" -una petita quantitat del pol·len de la marihuana embolicada en paper com si fos un caramel.

Haixix / Wikimedia Commons

El detingut venia haixix en forma de caramel i a baix preu a estudiants d'institut / Wikimedia Commons

Finalment, amb les proves trobades, agents de la Policia Nacional van detenir el responsable de la venda de droga, un home de 64 anys i nacionalitat espanyola, a qui s'acusa d'implicació en un delicte de tràfic de drogues.

A més, la seva casa, des de la qual operava i on venia els "caramels d'haixix" i els porros ja fets, va ser desmantellada.

L'arrestat ja ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial juntament amb l'atestat instruït.