Problemes en la cerca de l'Anna, la nena d'un any segrestada pel seu propi pare a Tenerife: el vaixell que busca el seu cadàver al mar ha hagut de tornar al port per una avaria.

El vaixell Ángeles Alvariño torna al port per una avaria

El vaixell Ángeles Alvariño de l'Institut Espanyol d'Oceanografia (IEO), que realitza la cerca en la mar de la petita Anna, d'un any, i del seu pare Tomás Gimeno, ha tornat al port de Santa Cruz de Tenerife per una avaria en l'equipament, segons informa la Guàrdia Civil.

Vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño  - Niñas Tenerife / EP

El vaixell que busca el cadàver de l'Anna torna al port de Tenerife per una avaria / Europa Press

L'Ángeles Alvariño tornarà per a continuar el rastreig quan se solucionin les incidències tècniques. Aquesta és la primera vegada que el navili de l'IEO torna a port des que el 30 de maig arribés a Tenerife per a participar en la cerca de Tomás Gimeno i les seves filles Anna i Olivia, desapareguts el 27 d'abril.

Troben el cadàver de l'Olivia

El vaixell tenia previst tornar a la seva base a Vigo aquesta setmana quan es va decidir prorrogar la seva labor de rastreig després que el dilluns trobés una ampolla de submarinisme i un edredó que pertanyien a Tomás Gimeno, i el dijous a la tarda localitzés el cos sense vida d'Olivia, de 6 anys, a mil metres de profunditat, dins d'una bossa d'esport lligada a una àncora. 

Tomás Gimeno / Niñas Tenerife

Tomás Gimeno hauria assassinat les seves filles a Tenerife / ElCaso

Pensen que ha assassinat les seves filles i que s'ha suïcidat

Tot i que no es descarta cap hipòtesi, la Guàrdia Civil pensa que Tomás Gimeno ha assassinat les seves dues filles i que, posteriorment, s'ha suïcidat llençant-se al mar. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Què és la violència vicaria?

Tomás Gimeno, presumptament, ha utilitzat la violència vicaria per fer mal a la seva ex, ja que hauria assassinat les seves pròpies filles, a les quals havia segrestat el 27 d'abril per fer-li mal a la Beatriz, ja que no suportava la idea que s'haguessin separat i que ella estigui amb una altra persona.