Cadàver surant a la platja de Bogatell de Barcelona. Això és que s'han trobat els serveis d'emergències aquesta tarda a la costa barcelonina, després de rebre una trucada cap a les 17.20 hores d'aquest dimecres al telèfon 112. La informació que hi a hores d'ara és que diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins a la zona i han certificat la mort de l'individu. 

No saben qui és ni la causa de la mort

En aquests moments es desconeix la identitat de d'una persona i quan va perdre la vida. Tampoc se sap si és de genere masculí o femení. No obstant això, la hipòtesi del banyista quedaria, en un principi, pràcticament descartada, pel fred i la temporada de tardor en la qual ens trobem. S'espera que en les pròximes hores es descobreixi la identitat i un esborrany de les possibles causes del decés.

Tot això sorgeix pocs dies després de la desaparició del jugador de rugbi Levi Davis a Barcelona, el passat 29 d'octubre. No obstant això, en un principi no hi hauria cap relació, tot i que el passaport de l'esportista va aparèixer, segons han indicat diversos mitjans, a la zona portuària de Barcelona.