El cadàver d'una dona surant a la platja del Bogatell de Barcelona. Això és que s'han trobat els serveis d'emergències aquesta tarda a la costa barcelonina, després de rebre una trucada cap a les 17.20 hores d'aquest dimecres al telèfon 112. Fins al lloc s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris només han pogut confirmar la seva mort.

El cos sense vida ha estat localitzat per uns pescadors, que ràpidament han avisat els serveis d'emergències. Es tracta d'una dona que anava indocumentada i encara no se sap qui és. Segons les primeres comprovacions, no presenta indicis de violència, tot i que serà l'autòpsia la que determini les causes de la mort. Les primeres hipòtesis apuntarien cap al suïcidi o la caiguda accidental al mar, encara que no es pot descartar res. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per tal de descobrir-ne la identitat i determinar com ha mort.

Buscant Levi Davis, el jugador de rugbi desaparegut a Barcelona

La troballa del cadàver de la dona a la platja del Bogatell es produeix precisament quan s'està buscant Levi Davis, un jugador de rugbi britànic de 24 anys que va desaparèixer a Barcelona el passat 29 d'octubre. Quan s'ha sabut que havia aparegut un cos sense vida surant a la costa de la capital catalana, s'ha pensat que podria tractar-se d'ell, però s'ha descartat ràpidament quan els agents policials han confirmat que es tractava d'una dona.

L'esportista, famós també per participar en la versió britànica de 'Factor X', va ser vist per última vegada en un pub irlandès. Les càmeres de seguretat el van gravar pujant per la Rambla en direcció a plaça Catalunya. Després de setmanes sense cap pista de la seva localització, es va trobar el seu passaport al port de Barcelona. El seu telèfon mòbil va deixar de donar senyal a l'estació de Sants l'endemà de la seva desaparició, però cap càmera el va enregistrar i es contempla la possibilitat que li robessin. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant.