Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home de 69 anys acusat d’haver assassinat presumptament la seva dona, de 88, a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal han obert una investigació per esclarir els detalls del crim.

Els fets han succeït entorn de tres quarts de set del matí d'aquest dilluns, quan agents de la policia catalana han trobat el cos sense vida de la víctima a l'interior del seu domicili situat a l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer. Segons han informat des de Mossos, el cadàver presenta signes de violència, i tot sembla indicar que la mort s'ha produït per arma de foc. Immediatament s’ha procedit amb l’arrest del seu marit per un presumpte delicte d’homicidi.

Un home intenta matar la seva família a Múrcia

Els veïns de la localitat de Cañada Hermosa (Múrcia) han viscut una espantosa jornada el passat dissabte en produir-se un tiroteig entre la Policia Nacional i un home que s'havia atrinxerat a casa seva i havia amenaçat de matar la seva família.

Els fets van començar el passat dijous quan els habitants de la zona van sentir uns trets provinents d'una de les cases. Durant una discussió familiar, l'home havia començat a disparar abans de decidir tancar-se a l'interior del domicili amb la seva germana d'ostatge. La policia va acordonar la zona i va demanar als veïns que no sortissin de casa, i van posar en marxa una operació per intentar dissuadir el segrestador, que amenaçava de matar la seva família.

Els intents de negociació van fallar, i els agents van decidir entrar al domicili per la força, moment en el qual va començar el tiroteig en el qual va resultar ferit un policia. La segrestada va poder ser alliberada el matí del dissabte, i va ser traslladada a un hospital per atendre les seves ferides.