La Policia Nacional ha detingut a la localitat d’Avilés (Astúries) un home per haver assassinat presumptament la seva parella, una dona de 32 anys i mare de dos fills menors d'edatEl cos de la víctima, Soraya Suárez, ha estat traslladat al laboratori forense per poder practicar-li l'autòpsia que determinarà les circumstàncies exactes de la mort, així com "el grau d'implicació" de l'arrestat. 

Els fets han ocorregut aquest dijous al voltant del migdia, en circumstàncies que encara es desconeixen. Segons informa Europa Press, els agents de la policia van acudir al domicili que compartia la parella després de rebre una trucada. En arribar la dona ja era morta, i van procedir amb l’arrest de l’acusat, un home d'entre 40 i 45 anys d'edat. 

Per la seva part, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha publicat al seu compte de Twitter que ara mateix "s'estan recavant dades de l'assassinat per violació de gènere"; el Ministeri d'Igualtat així ho ha confirmat, per la qual cosa el nombre de dones mortes a les mans de les seves parelles ha ascendit a 45 des d'inici d'aquest any.

La investigació del crim continua oberta, i els agents estan interrogant el marit de Soraya, contra qui no hi havia cap denúncia prèvia per maltractament."Soraya tenia tota la vida al davant i dos fills als quals no veurà créixer", ha lamentat la delegada del Govern a Astúries, Delia Losa

Dues nenes eviten la mort de la seva mare a mans del pare

Un home ha estat arrestat a Màlaga per haver intentat matar la seva exdona a punyalades. L'agressió segurament hauria acabat en tragèdia si no fos per la ràpida intervenció de les filles, menors d'edat, de la parella. Les nenes es van interposar entre el seu pare perquè no pogués ferir la seva mare; així i tot, l'home va aconseguir assestar-li vuit ganivetades per l'esquena.

A més, les nenes van començar a cridar demanant ajuda, la qual cosa va fer que l’agressor fugís. Durant l’atac, l’home es va fer una profunda ferida a l’avantbraç que deixava anar una reguera de sang que va facilitar que els investigadors el localitzessin. En atrapar-lo els mateixos policies van haver de fer-li un torniquet per aturar el sagnat. Posteriorment, van procedir amb la seva detenció. Després de ser interrogat a comissaria va passar a disposició judicial.