El cos sense vida d'un nadó ha estat trobat aquest divendres al matí a Granada. Un particular que passejava per la zona ha donat la veu d'alarma i ha trucat a emergències. La Policia Nacional s'ha traslladat fins a la zona de El Fargue, als afores de la ciutat andalusa on ha estat trobat el cadàver, i s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets. S'espera conèixer més dades al respecte després que li practiquin l'autòpsia.

La troballa s'ha produït aquest matí de divendres cap a les onze, quan una persona ha trucat al 112 dient que hi havia alguna cosa que s'assemblava el cadàver d'un bebè o d'un nen de molt curta edat embolicat amb mantes, segons la informació policial disponible en aquests moments. La Policia Nacional continua al lloc on s'ha trobat el cos, juntament amb la científica per tal d'intentar descobrir algun tipus d'empremtes i dades. S'espera que l'autòpsia esclareixi els fets parcialment en les pròximes hores.

Segon cas de nadó abandonat: el de Barcelona va ser trobat amb vida aquest dimarts

Aquesta és la segona troballa en menys d'una setmana d'un nadó als carrers d'una ciutat de l'estat espanyol. En el cas de Granada ha estat descobert sense vida, però a Barcelona, el passat dimarts, afortunadament, una dona va recollir un bebè de dos mesos abandonat en una bossa d'esports al carrer de Begur, al barri de Sants de la capital catalana. El petit va ser atès immediatament per diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), on va ser ingressat a la unitat de cures intensives (UCI), tal com va avançar aquest mitjà. Ara s'espera que una família d'acollida es faci càrrec d'ell els pròxims dies.