Assassinat a trets a Granada. Un home de 32 anys ha estat detingut per, presumptament, disparar mortalment un jove de 25 al municipi andalús de Churriana de la Vega. Pel que sembla haurien tingut una forta discussió poc abans, aquesta mitjanit de dijous a divendres, segons ha explicat un portaveu de la Guàrdia Civil a EFE. El cos policial citat s'ha fet càrrec de la investigació. 

Aquesta mitjanit s'hauria produït una forta discussió entre tots dos i, tot i que de moment no han transcendit més detalls al respecte, sembla que va ser el detonant que va fer que l'home premés el gallet i acabés amb la vida del jove. El Centre Coordinador d'Emergències 112 d'Andalusia ha indicat que els fets van succeir pocs minuts abans de les dotze de la nit al carrer San Roque de Churriana de la Vega. Diversos veïns van veure l'incident i van alertar que hi havia una persona a la via pública que semblava ferit per arma de foc. El serveis d'emergències andalús va traslladar-se fins el lloc dels fets ràpidament, no sense abans avisar la Guàrdia Civil, la Policia Local i els sanitaris. Una de les persones que va trucar al 112 va explicar que podria haver-se produït un robatori prèviament, tot i que això no ha estat confirmat encara per l'Institut Armat. 

Discussió en un local 24 hores

L'alcalde de Churriana de la Vega, Antonio Narváez, ha explicat a l'agència citada, que aquest succés ha causat gran commoció al municipi, de poc més de 8.000 habitants i proper a la capital provincial. Els fets, segons el regidor, s'haurien produir en un establiment 24 hores al carrer Cruces, on la víctima hauria rebut el tret després d'una discussió amb el presumpte homicida. El jove va deambular suposadament fins a San Roque, a uns 100 metres, on va caure contundentment al terra. No obstant això, el consistori ha decidit esperar a l'avenç de la investigació per prendre mesures o donar més detalls.