Tres detinguts per la mort violenta d'un matrimoni i la seva fillaChiloeches (Guadalajara). Un dels arrestats per la Guàrdia Civil és l'autor material dels fets, mentre els altres dos estan acusats d'encobriment. Tots eren persones conegudes de la jove de 22 anys assassinada. El triple crim que ha colpit aquesta localitat castellanomanxega de gairebé 4.000 habitants es va produir dissabte de matinada, quan els tres membres de la mateixa família van ser trobats morts. Presentaven múltiples ferides d'arma blanca quan van aparèixer sense vida a casa seva, a la urbanització Medina Azahara, entre les ciutats de Guadalajara i Alcalá de Henares.

Els morts són un home de 52 anys, la dona de la mateixa edat i una filla de 22. Els cadàvers dels tres van aparèixer el saló de l'habitatge, després que els bombers apaguessin l'incendi que s'havia declarat a l'immoble. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir aquestes morts violentes, ja que els cossos tenien ferides d'arma blanca a diverses parts del cos, i el jutjat que s'ha fet càrrec del cas ha decretat el secret de sumari. Els tres detinguts són a l'espera de passar a disposició judicial, cosa que molt probablement es produeixi aquest dimarts.

Un vehicle de la Guàrdia Civil a l'habitatge on es va produir el triple crim a Chiloeches (Guadalajara) / Rafael Martín, Europa Press
Un vehicle de la Guàrdia Civil a l'habitatge on es va produir el triple crim a Chiloeches (Guadalajara) / Rafael Martín, Europa Press

Drogues i entorn proper a l'exnòvio de la jove assassinada

Però encara que en aquests moments la investigació segueix oberta, se sap que els tres joves detinguts són dos homes i una dona de poc menys de 30 anys residents a Pioz, una població propera a Chiloeches. Segons ha apuntat el diari ABC, els arrestats pertanyen a l'entorn proper de l'exnòvio de la noia assassinada juntament amb seus pares la matinada d'aquesta dissabte i ella els coneixeria. A més, els suposats homicides haurien entrat a robar però alguna cosa va sortir malament i van acabar assestant una vintena de punyalades al matrimoni i la seva filla. El rotatiu destaca que entre els antecedents dels sospitosos es troben tripijocs amb droga.