La María era una noia de 28 anys que ha perdut la vida en un festival de música electrònica. Segons l'autòpsia, ha mort per sobredosis de drogues, però hi ha algunes dades que no quadren. La Policia ha detingut un jove de 26 anys per vendre-li les pastilles d'èxtasis que, presumptament, l'han matat i han obert una investigació.

María Agustina, morta en un festival musical a Còrdova

Els fets han passat aquest cap de setmana en un festival musical a Malagueño (Còrdova), una ciutat de l'Argentina. María Agustina Di Martino, de 28 anys, va assistir a la festa de la discoteca La Estación sense saber que seria la seva última.

Al principi, tot anava bé, però, de cop i volta, es va començar a trobar malament. Va ser llavors quan van trucar a una ambulància i es van emportar la noia a l'hospital, on va ingressar amb un pronòstic crític. Els metges li van fer diferents proves per saber què li passava i van descobrir que havia patit una sobredosi d'èxtasis, una droga de la família de les amfetamines

La jove de 28 anys ha mort per sobredosi d'èxtasi a l'Argentina

Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint el diumenge. L'autòpsia va determinar que havia perdut la vida per culpa d'un edema cerebral, causat per la sobredosi d'aquesta perillosa droga.

María Agustina / Redes sociales
La María era una noia de 28 anys que ha mort per sobredosis en un festival de música electrònica a l'Argentina / Xarxes socials

Detenen el camell que va vendre-li la droga

La Policia de l'Argentina ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort de la María. De moment, han detingut un jove de 26 anys acusat d'haver venut la droga a la víctima i a una amiga seva, que haurien contactat amb el camell a través de Telegram.

També han fet un escorcoll a casa del presumpte traficant i han pogut comprovar que hi havia més de 288 dosis de marihuana llestes per se venudes, segon informa el diari argentí La Nación. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que l'arrestat ha venut la droga en mal estat.

Commoció a Còrdova per la mort de María Agustina

La mort de la María Agustina ha causat gran commoció a Còrdova, ja que era una persona molt coneguda i estimada. Feia 15 dies que s'havia mudat amb la seva parella, treballava en un laboratori amb la seva mare i, col·laborava fent d'assistenta social a diferents organitzacions sense ànim de lucre.

"La meva amiga era un sol, era tan bona que va donar tots els seus òrgans i, segurament, ara podrà ajudar a salvar moltes vides", explica una de les seves millors amigues a la premsa llatinoamericana, que s'ha fet un gran ressò de la tràgica mort d'aquesta jove de 28 anys.