El fill de Paul Auster, famós escriptor, Daniel, ha estat trobat mort a la seva casa del comtat de Brooklyn, amb tan sols 44 anys. Segons mitjans locals, la causa de la mort és una sobredosi. Fa tot just dues setmanes, l'home havia estat detingut a Nova York, acusat de la mort de la seva filla de 10 mesos, que també es va determinar que havia mort de sobredosi.

Troben mort el fill de Paul Auster

Així ho han explicat fonts policials, que han detallat que es trobava en llibertat sota fiança després de la seva detenció pels fets que van tenir lloc el passat 1 de novembre. Va ser aquell dia de Tots Sants quan Daniel Auster, de 44 anys, estava cuidant de la seva filla Ruby, un nadó de 10 mesos, i va trucar pel seu propi compte a la policia, demanant que acudissin a casa seva al comtat de Brooklyn, segons apunten mitjans locals.

Al costat dels efectius policials, es van traslladar al lloc dels fets els serveis d'emergències, que van trobar la nena inconscient a l'habitatge i la van traslladar d'urgència al Methodist Hospital, on, malgrat els esforços dels sanitaris, no es va poder fer res per salvar la seva vida i només van poder certificar la mort de la petita. I fa escassos dies, es va poder confirmar mitjançant els resultats de l'autòpsia que la petita Ruby havia mort de sobredosi de fentanil i heroïna, encara que es desconeix com va ingerir les drogues.

Sobredosi després de matar la seva filla de 10 mesos

I aquest dijous s'ha pogut saber que Daniel Auster, fill del novel·lista Paul Auster, que es trobava en llibertat sota fiança després de ser arrestat i acusat d'homicidi involuntari i d'homicidi negligent fa dues setmanes, era trobat mort a casa seva, presumptament per una sobredosi. L'home, de 44 anys, tenia antecedents penals relacionats amb les drogues.

A més del tràgic historial criminal, Daniel Auster és conegut per ser fill del novel·lista Paul Auster, autor d'obres com Un home en la foscor, El llibre de les il·lusions, La trilogia de Nova York o Leviatan, i guardonat amb multitud de premis, entre ells el Príncep d'Astúries de les Lletres el 2006.