Gir de 180 graus al doble crim del carrer Serrano de Madrid: l'autor del tiroteig és el marquès de Perijá i el compte d'Artés. Es diu Fernando González de Castejón i Jordán de Urríes, té 53 anys i s'ha suïcidat després d'assassinar a trets la seva parella i una altra dona, que no acaba de quedar clar si era una treballadora de la llar o una amiga de la dona. La Policia Nacional té una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest crim, ja que hi ha moltes dades que no quadren i encara no tenen gens clar què ha passat.

Els fets han passat aquest dilluns a l'elitista barri de Salamanca a Madrid. Quan els agents de la Policia Nacional han arribat al lloc dels fets, a les 10:00, han pogut comprovar que hi havia tres cadàvers amb signes de violència: el d'un home i el de dues dones. 

Fernando González de Castejón és l'autor del doble crim

L'única cosa que de moment, sembla que és clara, és que el presumpte autor dels fets és el compte d'Artés, Fernando González de Castejón i Jordán de Urríes, que s'ha suïcidat després del doble crim.

Molts dubtes sobre qui és la segona víctima mortal del carrer Serrano

Els investigadors treballen amb la hipòtesi d'un crim masclista: aquest marquès i compte de 53 anys hauria disparat la seva parella, de 44 anys amb una escopeta i una altra dona que estava al pis. No obstant això, encara no acaba de quedar clar qui és aquesta segona víctima. Segons explica El Español, és una amiga de la dona. No obstant això, segons El Mundo, es tracta d'una treballadora de la llar.

D'altra banda, EFE explica que la segona víctima té 70 anys i que no se sap quina era la relació que tenien amb aquest matrimoni. Tot i que les fonts properes expliquen que les dues víctimes eren amigues, aquesta hipòtesi encara no està corroborada. 

Tampoc ha quedat gens clar quan va passar el crim. Alguns veïns asseguren que van sentir molt soroll i cops la matinada de diumenge, però altres mitjans diuen que els trets s'han sentit al matí i que, per aquest motiu, han alertat a Emergències 112. 

El marquès tenia problemes de convivència amb els veïns

El compte Fernando González tenia problemes amb els veïns de l'edifici, ja que practicava tirs d'escopeta al pati de l'edifici. Per aquest mateix motiu, no era la primera vegada que els agents venien al lloc del crim.

Tot i que la hipòtesi principal és la del crim masclista, de moment, es desconeix per què, a més d'assassinar la seva dona, també ha matat a la segona víctima. Els agents tampoc no descarten que hagin patit un robatori amb violència, tot i que aquesta hipòtesi cada vegada és menys clara.