El grup d'Homicidis de Policia Nacional de Madrid investiga en aquests moments la mort de tres persones, un home i dues dones de la mateixa família, per arma de foc en un habitatge del carrer Serrano 205 de Madrid. Segons les primeres informacions del servei d'emergències 112, les dues dones i l'home han mort aquest matí tirotejats. La Policia, que està investigant el succés, ha trobat els tres cossos amb ferides d'arma de foc i només han pogut confirmar la seva mort.

Se sospita que es tracta de violència masclista

Els primers agents a arribar a l'edifici han entrat proveïts darrere dels seus escuts pel perill que l'agressor o agressors estiguessin encara preparats per disparar. A l'edifici viuen 24 famílies en vuit plantes. Fins a la zona s'han desplaçat la Policia Nacional, entre ells la Científica. Actualment, es desconeixen encara les causes del tiroteig.

La principal hipòtesi és que es tracta de violència masclista. L'home, d'uns 40 anys, ha disparat a la seva dona i la treballadora de la llar. Després, s'ha suïcidat amb la mateixa arma, avança El Mundo. Tanmateix, hi ha altres hipòtesis menys principals; una d'elles és que hagin estat objectes d'un robatori violent o una revenja. També es comenta que podria haver estat un veí problemàtic de l'edifici que practicava tir al pati, segons els veïns.

Això no obstant, en aquests moments hi ha molts interrogants sobre el cas.