Una pel·lícula de cinema gore o splatter pot ser suau al costat del descobriment que els gendarmes han fet a França. Una dona de 41 anys guardava al congelador de casa dos nadons morts i petrificats. La policia francesa l'ha detingut directament a la seva residència, a Bédoin, a la regió de Provença-Alps-Costa Blava. La veu d'alarma la va donar una tercera persona que va sospitar que alguna cosa succeïa, tot i que no s'han donat més informacions al respecte. L'arrestada aquest dijous pel matí ha estat sotmesa a exàmens psicològics i psiquiàtrics que podrien revelar si pateix algun tipus de trastorn que l'hagi portat a tenir els dos bebès sense vida al costat del menjar en conserva.

La fiscal es nega a donar més detalls sobre la dona i els dos bebès congelats

La fiscal de Carpentras (una localitat a pocs kilòmetres de Bédoin), Hèlene Mourgues, ha explicat que els fets "tenen caràcter criminal i està en marxa la investigació". No obstant això, les declaracions de la lletrada francesa han estat escasses, la qual cosa fa que es coneguin pocs detalls del cas. El que sí se sap és que la dona detinguda té 41 anys i, pel que sembla, hauria actuat sola, sense cap còmplice. 

Respecte els dos nadons trobats dins del congelador de la casa de l'arrestada a Bédoin, es desconeix l'edat exacta, el sexe o el vincle que podrien tenir amb la dona. És a dir, si tenen caire familiar o serien externs o fins i tot robats. Ara per ara, el que sí se sap es que aquest dilluns a les deu del matí es faran les respectives autòpsies als bebès per determinar "les causes de la mort". A partir d'aquí, la relació dels dos cadàvers amb la dona seria més fàcil de connectar.

L'altre cas que va commocionar França fa dues setmanes

Fa tan sols unes setmanes, aquest 19 de novembre, van detenir un home de 31 anys i nacionalitat francesa per una agressió sexual a una menor d'edat, la Vanessa, una noia espanyola resident a Tonneins, una localitat al sud del país. En aquest cas, l'individu no va tenir prou amb la violació sinó que la va segrestar i la va assassinar escanyant-la fins a la mort en una casa abandonada de Birac-sur-Trec, a pocs kilòmetres del poble on vivia amb els seus pares i els seus dos germans. Aquest succés va acabar amb la confessió de l'arrestat. Poques setmanes després ha arribar un altre crim que ha fet encongir el cor als ciutadans de la República Francesa, tot i que en aquesta ocasió la informació pública ha estat reduïda al mínim, pel moment.