Una parella ha estat detinguda a Roma acusada d’esclavitzar la seva filla de 14 anys, a la qual també maltractaven físicament i obligaven a pidolar diners a un supermercat. Els pares de la nena, de nacionalitat bosniana, han estat arrestats per la policia italiana després que la mateixa víctima acudís a denunciar-los a comissaria el passat octubre.

La volien casar a canvi de diners

Segons el relat de l'adolescent, els seus pares també havien concertat el seu matrimoni amb un home més gran que ella a canvi de diners, malgrat les seves negatives. A conseqüència del maltractament físic i psicològic que va patir durant anys, la jove va intentar suïcidar-se en diverses ocasions. Després d'interposar la denúncia va ser traslladada a un centre de protecció de menors, on encara es troba sota la tutela dels serveis socials italians.

El jutge d'instrucció que porta el cas ha qualificat els pares com "persones violentes i prevaricadores, obstinades a obtenir fonts econòmiques per la satisfacció de les seves necessitats personals a partir de posar la seva filla a pidolar". Segons l'acte judicial, la menor havia intentat demanar ajuda prèviament a l'escola confiant a explicar als seus professors el que succeïa a casa seva, però un cop els pares es van adonar del que pretenia la van obligar a callar sotmetent-la a cops de puny per tal d'evitar la intervenció dels serveis socials i de la policia. Finalment, el pare, de 41 anys, ha estat detingut aquest diumenge. Per la seva part la mare, de 36 anys, ha estat posada sota arrest domiciliari.

15 anys de presó per violar la seva filla 

El Tribunal Suprem ha condemnat recentment un home a 15 anys de presó per violar la seva filla menor d'edat durant deu anys. La noia va intentar treure's la vida en diverses ocasions i els abusos l'han deixat amb greus seqüeles psicològiques. Les agressions van començar quan la nena tenia només set anys i es van anar tornant més violentes a mesura que passava el temps fins al punt que el pare la violava cada matí abans d'anar a l'escola.

La jove actualment té 21 anys i continua rebent atenció psicològica per tractar problemes com depressió, ansietat i retraïment social. A més pateix d’insomni i d’un sentiment de culpabilitat i vergonya que l’influeix en les seves relacions socials. De fet, mostra malestar davant el contacte físic amb altres persones i està sotmesa a tractament farmacèutic diari.