L'exparella d'Arantxa Palomino ha fet públic el seu temor més gran amb relació a la investigació que envolta la mort de l'anciana María Isabel: tem per la vida del seu fill. L'exparella d'Arantxa Palomino, que es troba sota investigació judicial  juntament amb l'actor Luis Lorenzo pel presumpte enverinament de la seva tia, s'ha mostrat contundent i molt preocupat pel que pogués succeir-li al fill d'onze anys que va tenir amb Palomino quan eren semblant.

No ha succeït ni un mes des que la Guàrdia Civil va irrompre a l'immoble on vivien l'actor Luis Lorenzo i la seva dona, Arantxa Palomino, juntament amb el fill d'ella, per detenir-los i investigar-los per la seva presumpta implicació en la mort de la tia d'Arantxa, que havia passat els últims mesos de la seva vida en aquest domicili. En aquell moment, el fill d'Arantxa, fruit d'una relació anterior, vivia amb el matrimoni i, en ser ambdós detinguts, el seu pare va anar a recollir-lo fins a Madrid des d'Astúries. La custòdia del menor era d'Arantxa, però en trobar-se sota investigació, el nen ha romàs a Astúries amb el seu pare, allunyat del focus mediàtic. Ara, Palomino ha recuperat la custòdia del seu fill, i el seu pare tem pel que pogués passar-li.

El pare del menor sent "un terror absolut"

El matrimoni format per Luis Lorenzo i Arantxa Palomino va passar una nit entre reixes, rere la qual van ser posats en llibertat provisional amb l'obligació de firmar al jutjat setmanalment. Això va succeir el 28 de maig i, des d'aleshores, Palomino no ha vist el seu fill d'onze anys, que ha passat aquestes setmanes a Astúries al costat del seu pare. Palomino s'ha desplaçat avui fins a Avilés (Astúries) per celebrar la vista oral en la qual s'ha determinat que el menor torni amb la seva mare. 

El pare del nen, i l'exparella d'Arantxa Palomino, ha parlat amb els mitjans per deixar constància del terror que sent davant de la idea que el petit torni amb la seva mare. Si bé Palomino era una mare molt atenta i sempre pendent del seu fill (en diverses ocasions, estant ja la seva tia amb ells al pis, desatenia algunes qüestions mèdiques de l'anciana per tenir el nen a càrrec seu), són molts els familiars i coneguts que l'han descrit a ella i a la seva actual parella, Luis Lorenzo, com dues persones fredes, calculadores i capaces de tot pels diners i l'estatus social. Així doncs, l'exparella de la dona, de qui no ha transcendit més informació personal, ha afirmat als mitjans que sent un "terror absolut" en veure que el seu fill tornarà a conviure amb la seva mare i la parella d'aquesta.

"El pot matar per deslliurar-se ella" sentència el pare del menor

El pare del menor, en una entrevista en exclusiva amb el mig La Nueva España, ha sentenciat que, al seu parer, Palomino seria capaç de "matar" al seu fill "per deslliurar-se ella". En la conversa amb el mitjà, l'exparella de la investigada explica que aquest temor el suscita el fet que el seu fill "és un testimoni essencial perquè va veure tot el que va passar durant mesos al domicili" i que, segons ell, el petit corre un perill real perquè ha estat molt temps "manipulat per, entre cometes, la seva mare". Afegeix també que el nen té un "perill psíquic de destrucció mental i físic, perquè aquesta presumpta assassina farà tot el possible per deslliurar-se d'aquests càrrecs".

L'home ha relatat que, en recollir al seu fill a Madrid, el veia "esquelètic" i que ara, després d'aquestes setmanes a Astúries, ha guanyat pes i ha aconseguit portar una vida tranquil·la, que és el que ell creu que necessita: "Començar en un nou món, sense estar mediatitzat."