La Guàrdia Civil continua investigant Luis Lorenzo i la seva dona, Arantxa Palomino, per la seva presumpta implicació en l'assassinat de la tieta d'Arantxa per la seva herència. A mesura que avancen les investigacions, surten a la llum detalls de la vida de la parella, com l'obsessió que ambdós tenien pels diners i per mantenir l'estatus, així com per viure una vida plena de luxes.

La setmana passada, Luis Lorenzo i la seva dona eren detinguts a la seva casa de Madrid per, presumptament, haver enverinat la tieta d'Arantxa, una dona d'avançada edat i amb un gran patrimoni per cobrar així la seva herència, de la qual Arantxa era l'única hereva. Malgrat que ambdós van quedar en llibertat provisional, diversos familiars i amics de la parella apunten que ambdós tenien una especial fixació amb els diners, l'estatus i el luxe. De fet, tant Luis com Arantxa havien tingut diversos problemes amb les seves anteriors parelles amoroses i els seus familiars per motius econòmics i, fins i tot, acusacions d'estafa.

Luis Lorenzo buscava dones riques per a les seves relacions amoroses

Familiars i amics de l'actor, conegut per les seves aparicions en sèries com 'La que se avecina', 'Hospital Central' o 'El Comisario', han explicat al diari ABC que l'actor tenia una condició molt específica per escollir a les seves parelles: que fossin dones riques. Lorenzo, que té un gran historial de relacions amoroses, sortia principalment amb dones adinerades que el sustentaven i li donaven tota mena de luxes. Una de les seves exparelles, de fet, va aparèixer recentment a Sálvame per relatar com va ser la seva relació amb l'actor, que li va estafar gairebé dos milions d'euros. Segons ella, l'actor tenia una fixació amb els diners i el luxe, i era capaç de qualsevol cosa amb tal de mantenir l'estatus. Tal com ella detalla, Lorenzo li va estafar 630.000 euros quan eren parella, a més de cotxes d'alta gamma. Els seus amics han relatat a l'ABC que les converses amb l'actor giraven entorn dels luxes que tenia gràcies a les seves parelles. L'actor va arribar fins i tot a demanar a diversos amics que li organitzessin una cita amb Carmen Lomana, coneguda per la seva destacada posició en l'alta societat i la seva riquesa. La cita, no obstant això, no va arribar a donar-se mai, ja que amb alguns d'aquests amics la relació es va trencar, precisament, pels escàndols de l'actor amb la seva exparella Mercedes.

Aquesta obsessió de l'actor amb l'estatus va quedar patent també quan es van fer públiques les primeres declaracions de Lorenzo al seu fill després de la mort de la tieta d'Arantxa. Segons va declarar la mare del menor, Luis Lorenzo li va dir que la tieta havia mort i que ja podien comprar-se la casa que volguessin a Madrid.

Arantxa va trencar la relació amb el seu pare per disputes econòmiques

Mentre que el passat de l'actor és conegut arreu del país, poc se sap de la seva dona, Arantxa Palomino, amb qui comparteix un fill de quatre anys. D'Arantxa tan sols es coneix el que els seus familiars han explicat als mitjans. Aquesta dona asturiana de 37 anys compartia, segons la seva família, la mateixa fixació que l'actor pels diners. Tant és així que la relació amb el seu propi pare es va trencar a causa de disputes econòmiques. Tal com afirmen alguns dels seus familiars a l'ABC, Arantxa va deixar sense diners al banc al seu pare per "viure del conte", mai no va voler estudiar i buscava sempre el camí més fàcil per tenir diners sense gairebé haver de treballar.

EuropaPress 4487060 luis lorenzo arancha palomino arriben supermercat junt fill 30 juny 2022
Luis Lorenzo i Arantxa Palomino estan casats i tenen un fill de quatre anys. Els familiars i amics d'ambdós afirmen als mitjans que la parella estava obsessionada als diners i a tenir una vida de luxes, fins al punt que podien ser capaços de qualsevol cosa amb tal d'aconseguir el seu objectiu i mantenir-se en la classe alta. / José Ramón Hernando per a Europa Press

Els familiars de la víctima mortal estan convençuts que la parella tenia un pla molt ben organitzat per obtenir l'herència de l'anciana i així poder continuar la seva vida de luxes. El germà de María Isabel declarava als mitjans estar "disposat a tot" per tal d'arribar al fons de l'assumpte i fer justícia.