La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un segon conductor implicat en el xoc múltiple de Terrassa (Vallès Occidental), que va causar la mort d'un jove mentre observava una quedada de cotxes tunejats. Els fets van tenir lloc aquest diumenge passat en un polígon industrial del municipi, concretament al carrer Venus. En l'accident es van veure implicats tres vehicles. Un primer es va saltar un senyal de cediu el pas i va xocar contra un segon. L’impacte el va projectar cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, van quedar atrapades sota del vehicle, causant la mort d'una d'elles. A banda d'aquesta víctima mortal, diverses persones també van resultar ferides.

La policia va detenir la conductora del primer vehicle

Els agents de policia ja van detenir el mateix dia que es va produir el sinistre la dona que conduïa el primer vehicle, que va quedar acusada d'un delicte de conducció temerària i un d'homicidi imprudent. Aquest dimarts, però, s'hi ha sumat un segon detingut, el conductor del segon vehicle implicat.

No entraran a presó

Els dos arrestats ja han passat a disposició del jutjat d'Instrucció 1 de Terrassa en funcions de guàrdia. S'ha acordat, d'acord amb les peticions del ministeri públic, que els detinguts compareguin periòdicament davant l'autoritat judicial, la retirada dels respectius passaports, la prohibició de sortida del territori, la prohibició de conducció de vehicles de motor i la confiscació dels vehicles implicats en els fets.

El segon conductor estava ingressat a l'hospital

L'home ha estat detingut a les 16.50 hores a l'Hospital de Terrassa, després que li donessin l'alta, segons informa Diari de Terrassa. A aquest segon detingut també se li imputa els mateixos delictes que a la primera conductora: un delicte per homicidi imprudent greu i de conducció temerària.

La Policia Municipal de Terrassa continua investigant els fets i la causa continua oberta.