Un jove de 19 anys ha mort aquesta passada nit de diumenge en un polígon industrial de Terrassa (Vallès Occidental) mentre observava una quedada de cotxes tunejats. En l'accident, que ha tingut lloc al carrer Venus de la ciutat, s'han vist implicats dos cotxes més, segons informa el portal web 3/24. Tres vehicles s’han vist implicats en l’accident, quan un primer s’hauria saltat un senyal de cediu el pas i ha xocat contra un segon. L’impacte l’ha projectat cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, haurien quedat a sota del vehicle i una d’elles finalment ha mort.

Un mort i, almenys, tres persones ferides

Tot plegat també ha deixat almenys tres persones ferides, tot i que diversos testimonis asseguren que podrien ser més, ja que algunes han marxat sense passar per cap atenció mèdica. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions de la Policia Municipal, dos dels Mossos d’Esquadra, cinc del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dels Bombers.

D’altra banda, s’ha detingut la persona que conduïa el primer vehicle, que ha quedat acusada d'un delicte de conducció temerària i un d’homicidi imprudent. En fer-se el test de drogues i alcoholèmia va donar negatiu. La investigació per aclarir els fets continua oberta.

Segon atropellament mortal a Terrassa

D'altra banda, no és l'únic atropellament produït aquest cap de setmana. De fet, també a Terrassa, una dona de 75 anys va morir aquest diumenge passat en ser atropellada per un cotxe al centre de la ciutat. El sinistre es va produir poc abans de les 09.00 hores en un pas de zebra amb semàfor a la cruïlla de l'avinguda de Josep Tarradellas amb el carrer d'Amadeu de Savoia, al barri de Can Boada. Al lloc del sinistre s'hi van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però que malauradament no van poder fer res per salvar la víctima.

Ara, la Policia Municipal de Terrassa investiga les causes del fet, segons va informar en un comunicat: "Investiguem les causes i circumstàncies d'un accident mortal aquest matí a l'Avinguda Josep Tarradellas, on han estat implicats un turisme i una vianant". 

a7886c26 6026 4642 9a51 e9b703e12840
Atropellament mortal a l'Avinguda Josep Tarradellas de Terrassa / ACN

Dues ferides en una carrera il·legal de cotxes

Segons sembla, ha estat un cap de setmana molt negre en referència a atropellaments. A banda dels dos atropellaments mortals de Terrassa, a Sagunt (València), dues noies van resultar ferides la nit de dissabte passat durant una possible celebració d'una carrera il·legal de cotxes en un polígon industrial. Concretament, una de les joves, de 17 anys, que va ser atropellada va ser traslladada de gravetat pels serveis d'emergència a l'Hospital Clínic de València, on encara ara es manté ingressada. Pel que fa a l'altra jove, va ser atesa a conseqüència de la caiguda i no ha requerit un ingrés.

Fonts policials han informat que la carrera il·legal de cotxes va tenir lloc al polígon Parc Sagunt I durant la nit de dissabte i, malgrat que encara no es pot confirmar si les dues noies ferides hi estaven participant, han assegurat que "tot apunta que realment era una carrera il·legal". En aquest sentit, l'Ajuntament de Sagunt ha assenyalat que segons sembla, es tracta d'un grup de persones de Castelló, València i el nord d'Alacant que fan carreres il·legals de cotxes en "visites alternatives i de manera itinerant i irregular" en diverses localitats per "evitar ser detectades per les autoritats".

El detingut per la policia ha donat negatiu a les proves de drogues i alcoholèmia. De moment, està acusat per un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària a l'espera de conèixer l'evolució de la ferida, que presenta fractures en ambdues cames i diverses costelles trencades.