La Policia Nacional va detenir a Palma els passats 23, 24 i 25 d'abril set joves acusats d'haver propinat una pallissa a dos nois el passat mes de setembre a les portes d'una discoteca del barri de Son Armadams. L'agressió va començar per una suposada empenta accidental dins de l'atapeït local d'oci nocturn, un incident molt comú que, malgrat la seva trivialitat, va desencadenar una discussió entre els diversos nois que va escalar fins que van arribar a les mans, ja al carrer. 

Sigui com sigui, les dues víctimes van relatar als policies que van acudir aquella matinada a posar ordre, que un dels de l'altre grup va començar a increpar-los per una presumpta empenta. Van fer cas omís fins que van insultar a una noia que anava amb ells, i, llavors, un dels nois agredits va encarar-se amb els atacants per a defensar-la, però va rebre cops de puny i puntades de peu de tot arreu, i va haver de fugir fora de la discoteca per evitar un mal major. 

En aquesta primera pallissa va intervenir el personal de seguretat, que va separar els dos grups i va acompanyar el jove i els seus amics al carrer. Els altres, però, no van donar-se per vençuts i els van seguir, arremetent contra ells un cop més, agredint un amic del primer ferit, provocant-li fractures i hematomes. Abans que poguessin arribar les patrulles policials, però, el grup agressor va fugir en veure que altres persones que es trobaven a la discoteca corrien a socórrer a les víctimes. 

Més de mig any en crida i cerca 

Els dos nois agredits van necessitar atenció mèdica, després de la qual van posar una denúncia davant la Policia Nacional, que va posar en marxa una investigació per identificar i localitzar els presumptes atacants. Les perquisicions les va fer el Grup d'Homicidis de la policia espanyola i, després de més de sis mesos de feina, van poder trobar els set joves responsables de les pallisses i els van detenir acusats d'un delicte de lesions