Novetats en el crim del Samuel: els policies troben un vídeo dels presumptes assassins que podria ser clau de cara al judici, ja que apareixen armats i amb una actitud molt violenta, que demostraria l'agressivitat dels implicats.

Apallissen fins a la mort el Samuel Luiz

El crim es remunta a la matinada del 3 de juliol a l'avinguda de Buenos Aires de la Corunya quan un grup de joves, tant majors com menors d'edat, van apallissar fins a la mort el Samuel Luiz, un noi homosexual que va perdre la vida durant la brutal agressió.

Set detinguts per l'assassinat del Samuel a la Corunya

Per aquest crim, succeït en la matinada del 3 de juliol a la Corunya, van ser detingudes set persones, de les quals tres estan a la presó, dues en un centre de menors i altres dos en llibertat amb càrrecs amb l'obligació d'anar als jutjats sempre que sigui necessari.

La Policia Nacional ha entregat al Jutjat d'Instrucció número 8 de la Corunya un vídeo en el qual surten la majoria dels detinguts pel crim de Samuel Luiz armats, amb música de fons i amb una actitud que, segons els investigadors, és violenta.

Troben un vídeo dels assassins armats amb matxets i bats

El vídeo va ser trobat en el mòbil d'un dels detinguts i es poden veure els presumptes assassins armats amb matxets i bats. De moment, es desconeix la data en què el vídeo va ser gravat, però podria ser determinant en el judici per demostrar l'agressivitat d'aquests presumptes assassins homòfobs.

Samuel La Coruña / Twitter

Troben un vídeo en el mòbil d'un dels investigats pel crim del Samuel Luiz on apareixen els presumptes assassins armats amb bats i matxets: el vídeo ha estat enviat als jutjats / Twitter

Investiguen el mòbil d'un dels implicats per esbrinar més detalls

A més, el comissari Pedro Agudo, cap de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Corunya, assegura que no pot “confirmar ni desmentir” el contingut que han entregat als jutjats, però revela que “hi ha més material relacionat amb l'últim detingut”, l'home que va ser posat en llibertat per ordre de l'Audiència Provincial de la Corunya. Actualment, la investigació s'enfoca en l'anàlisi del seu mòbil per veure si troben més detalls per esclarir els fets.

No hi ha motius per pensar que el Samuel va ser assassinat ni amb els matxets ni amb els bats

No obstant això, els policies han volgut remarcar que, de moment, no hi ha cap motiu per pensar que el Samuel hagi estat atacat amb cap d'aquestes armes quan el van assassinar. El cas segueix en mans de la Policia Nacional, que està intentant agafar el màxim de proves possibles per poder jutjar els seus presumptes assassins, que podrien enfrontar-se a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'assassinat amb l'agreujant del delicte d'odi.