Una banda criminal assalta i roba a la casa del futbolista Ronaldo Nazário, a Eivissa, aconseguint un botí d'aproximadament tres milions d'euros. La víctima del robatori, no obstant això, és Marco Verratti, futbolista del París Saint-Germain (PSG), que havia llogat la casa de Nazário per passar uns dies a l'illa. La Policia Nacional ha detingut ja sis persones involucrades en aquest robatori, encara que el cas continua investigant-se i es troba, ara per ara, sota secret de sumari.

Marco Veratti és la principal víctima del milionari robatori succeït a la casa de Ronaldo Nazário, futbolista retirat i president del Reial Valladolid, dimarts passat 29 de juny. Els lladres van accedir per força dins de la propietat, situada en una zona molt propera a l'emblemàtica Platja des Jondal, a Eivissa, i van sostreure joies, així com diners, el valor dels quals ascendeix fins als tres milions d'euros, segons els mitjans locals de l'illa. En el moment de l'assalt, que les fonts policials situen al voltant de mitjanit, tant el futbolista com la seva dona, Jessica Aïdi, es trobaven dins de l'immoble, segons ha avançat Europa Press.

Els lladres van accedir a l'habitació del futbolista

Una banda criminal formada per cinc homes i una dona va robar a la casa de l'exfutbolista Ronaldo Nazário, on s'allotjava Marcos Verratti, actual jugador del PSG, juntament amb la seva dona i alguns amics. Els lladres van assaltar l'habitatge saltant un mur, l'altura del qual és de metre i mig, i van accedir a l'interior de l'immoble. Una vegada allà, van entrar a l'habitació de Verratti i la seva dona Jessica Aïdi. Es desconeix el temps que els criminals van passar dins de la casa, així com el nombre de persones que van executar el cop, però segons ha transcendit, el botí ascendeix fins als tres milions d'euros, havent sostret principalment joies i diners.

Marcos Verratti Jessica Aidi Asalto Robo Ibiza
El futbolista Marcos Verratti i la seva dona, la model, Jessica Aïdi, van ser víctimes d'un robatori a la casa que llogaven a l'exfutbolista Ronaldo Nazário en Eivissa / Foto: Europa Press

La dona de Verratti, Jessica Aïdi, va escoltar sorolls estranys

L'alarma que una cosa estranya succeïa dins de l'habitatge de vacances la va donar Jessica Aïdi, la dona de Verratti, després de sentir uns sospitosos sorolls de trepitjades. La Guàrdia Civil, en rebre l'avís, es va personar al lloc dels fets, encara que els lladres ja havien fugit. Els agents van inspeccionar ocularment la casa i van trobar a la teulada dues empremtes de trepitjades, diferents entre elles, així com una burilla de cigarro; també van recollir les caixes on el matrimoni emmagatzemava les joies per a així analitzes les possibles empremtes que els lladres havien deixat.

La investigació està oberta i s'han efectuat detencions a Dénia i Màlaga

La Guàrdia Civil va interposar la denúncia, i el cas va passar en mans de la Policia Nacional, que va iniciar la investigació d'aquest robatori, la qual avança satisfactòriament i ha aconseguit ja la detenció dels sis presumptes lladres, encara que no es descarten més detencions en els propers dies. Les detencions van tenir lloc en dos diferents punts de la península, les ciutats de Dénia i Màlaga. Els primers a caure han estat dos homes, que la Policia Nacional ha detingut aquest migdia al port de Dénia (Alacant), mentre desembarcaven del ferri que connecta la ciutat alacantina amb Eivissa. Els altres quatre arrestos han tingut lloc poc després, però aquesta vegada a la ciutat de Màlaga, on han detingut tres homes i una dona. Quatre dels detinguts són de nacionalitat albanesa, mentre que un d'ells és espanyol, i la dona, romanesa. A causa de la varietat de nacionalitats, la Policia Nacional treballa amb la hipòtesi que es tracta d'una banda criminal especialitzada en robatoris dins d'habitatges de luxe, composta de delinqüents d'Europa de l'Est i espanyols. L'operatiu policial ha aconseguit la recuperació de les joies i objectes que van ser robats.