Inquietants robatoris, cada cop més violents, de rellotges a la part alta de Barcelona. En portem, com a mínim, quatre. I els quatre a punta de pistola. És una informació que ara us podem ampliar en un nou capítol de ElCaso Exprés.

 

Aquest 13 de febrer un home va entrar armat al restaurant 99 Sushi, al Turó Park, a Barcelona, i va acostar-se fins a Pepe Oriola, un pilot de cotxes, conegut a l’Upper Diagonal, i li va posar la pistola al cap. Li va demanar el rellotge, un Rolex, d’uns 15.000 euros, i se’l va emportar. El lladre va pujar en una moto i va fugir del lloc. Els Mossos creuen que forma part d’un grup organitzat que treballa a Barcelona, originari de Nàpols, però magrebins, que es traslladen a Barcelona, busquen objectius, rellotges d’alta gamma, i marxen. 

Quatre assalts semblants

No és el primer cop que actuen. Ja en portem quatre. Fa pocs dies un home, també a punta de pistola, va ser atacat al carrer de la Immaculada, acabant per terra. Va poder evitar el robatori. També n’hi ha hagut un al carrer de Tusset i un altre a la sortida d’un bar de la Bonanova. Els Mossos d’Esquadra tenen un grup especial que investiga aquest tipus de lladres de rellotges, que ara no només ataquen turistes al centre, o fan estrebades, ara també assalten amb pistoles. Imatges que recorden més l’Amèrica Llatina que Europa. Ara per ara, no hi ha detinguts.

ElCaso Exprés, l'actualitat en menys de 2 minuts

En menys de dos minuts ElCaso Exprés us porta històries de la crònica negra de casa nostra. Com els lladres de rellotges, però també de l'assassinat d'un veí a Cambrils, aquesta setmana. Els capítols d'aquest format pensat per xarxes socials es poden veure a Twitter, Instagram, TikTok i també a YouTube. També es pot conèixer la història de Koudid Souheib, l'agressor de dones del metro de Barcelona, o altres casos, com els falsificadors de bitllets en discoteques de Barcelona o els prostíbuls que drogaven els seus clients, també a Barcelona.