Tens mala relació amb algun veí? Arribaries a matar el teu veí? És la història que hi ha darrere del crim de Cambrils, d’aquesta setmana. N’expliquem els detalls en un nou capítol de ElCaso Exprés.


El 12 de febrer al matí alguna cosa va passar entre el Gheorghe i el Ion, dos veïns del camí vell del Parc Samà, entre Cambrils i Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. Un d’ells, el darrer, de nacionalitat romanesa, va morir després de ser atropellat i colpejat pel seu veí, el Gherorge, de la mateixa nacionalitat. Feia temps que es portaven a matar. I, mai millor dit; dilluns va passar.

Va fugir amb un Opel Astra

Amb un Opel Astra el va atropellar en un camí rural, prop d’on vivien. No en va tenir prou. Per confirmar que l’havia matat, va baixar del cotxe i li va donar puntades de peu al cap. El va deixar estabornit i va marxar. Quan va arribar el SEM i els Mossos van encara poder arribar a parlar amb l’home, que va explicar que l’agressor era el seu veí. Després, el Ion va acabar morint. 

Els Mossos tenien les plaques de les matrícules del cotxe que va fer servir per escapar, però no el van trobar. Ha estat la Policia Nacional, a Saragossa, aquest dijous, que el va poder interceptar i detenir. Ara l’arrestat haurà de ser entregat al jutge de Reus que porta el cas.

Delatat per un familiar a Saragossa

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home va poder ser detingut després de ser delatat per un familiar de la víctima, que va saber que estava en cerca i captura pels Mossos després d'haver atropellat i matat el Ion a Cambrils.

ElCaso Exprés és un format pensat per xarxes socials, que es pot veure a Instagram, Twitter i TikTok, per explicar, en pocs minuts, en format exprés, casos de la crònica negra de casa nostra. En altres capítols s'ha conegut a Koudid Souheib, l'agressor del metro de Barcelona, o als pistolers de Maspujols i Terrassa, entre d'altres.