Arriba un nou cas a ElCaso Exprés. Avui entrem, i tenim més detalls, al cas París, una investigació liderada per la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample de Barcelona que va detenir a cinc persones relacionades amb estafes a clients de dos prostíbuls de Barcelona. Els drogaven i després, quan quedaven atordits, els feien càrrecs a la targeta de crèdit robant-los grans quantitats de diners. 

Els responsables i les treballadores dels locals, París La Nuit, al carrer de París, 188, i de Loreto Private Experience, al carrer de Loreto, es fixaven en clients que poguessin tenir un elevat poder adquisitiu i els marcaven. Quan feien algun tipus de pagament a la barra es fixaven en el seu PIN i després els hi col·locaven un medicament depressor a la beguda, fins que els deixaven groguis

 

Era llavors quan els investigats, alguns de nacionalitat espanyola i alguns originaris d’Europa de l’Est, feien els càrrecs als clients, que no s’adonaven de l’estafa fins que recuperaven la consciència i miraven els comptes bancaris. Els càrrecs els feien amb els mateixos datàfons dels locals o fins i tot sortien i anaven a treure els diners des d’un caixer, amb els mateixos clients, que tenia les seves capacitats anul·lades.

Els dos locals encara estan oberts

Els Mossos tenen la denúncia de nou persones, nou homes, que van perdre, entre tots, 100.000 euros. La policia, però, té la seguretat que aquest modus operandi s’ha fet servir amb molts més clients, però que no han denunciat. O són estrangers que ja han marxat de Barcelona o són homes que no volen que se sàpiga que són usuaris d’aquests serveis sexuals. El que més sobta d’aquest cas és que els dos locals, al carrer de París i al carrer de Loreto, encara estan oberts i la policia té informació que se segueix produint el mateix tipus d’estafa tot i els detinguts, que van ser deixats en llibertat. 

ElCaso Exprés, tercer capítol

Aquest nou cas, el cas París, és el tercer que explica ElCaso Exprés, un producte pensat per oferir, en format ràpid, informació sobre els casos més destacats de la setmana a casa nostra. La setmana passada vam parlar d’uns joves marroquins que colaven bitllets falsos en discoteques de Barcelona i fa dues setmanes del cas del pistoler de Terrassa.