Mai un simple pernil havia resultat tan problemàtic. És un dels aliments més gourmet que hi ha al mercat, fet que el fa atractiu per a molts, com és aquest cas de Torredembarra (Tarragona). La Policia Local de la localitat tarragonina va detenir ahir una veïna, de 40 anys, acusada de robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial.

La detinguda tenia un paladar exquisit

Els fets van ocórrer el passat dissabte a la tarda quan la presumpta lladre va entrar en un supermercat del carrer Indústria de Torredembarra. Un cop allí, va fixar el seu objectiu: unes llaunes de cervesa. Però, no satisfeta, va decidir anar més enllà i robar, també, un producte no molt barat: un pernil

La detinguda es va dirigir amb els productes robats cap a la sortida, disposada a marxar sense pagar ni un euro. Tanmateix, no li va sortir bé la jugada, ja que l'encarregada de l'establiment, en veure que s'aproximava cada vegada més cap a la sortida, la va aturar. La lladre, exaltada, va començar a amenaçar la treballadora que va agafar el pernil per impedir que el robés. A banda d'això, també la va escopinar i, fins i tot, la va agredir físicament. 

Després de la baralla i el forcejament, la lladre va aconseguir escapar-se de l'establiment, però només amb les cerveses. L'actuació de l'encarregada de l'establiment va impedir que la detinguda marxés amb un dels productes més cars del local.

Diversos antecedents per robatoris amb violència

Un cop calmada la situació, l'encarregada de l'establiment es va presentar a la comissaria el mateix dia per denunciar els fets. Gràcies a un client que va fotografiar la presumpta autora del robatori violent, els agents van poder identificar-la. 

La seva identitat no va suposar cap sorpresa, ja que els agents asseguren que la detinguda té un ampli historial delictiu amb diversos antecedents. De fet, l'encarregada del supermercat es va posar en alerta quan va veure entrar la dona perquè sabia qui era i què feia.

Amb la denúncia i les imatges de la delinqüent, era qüestió de temps que els agents de la policia la localitzessin. Finalment, ahir al migdia, la Policia Local de Torredembarra va localitzar i detenir la lladre acusada d'un presumpte delicte de robatori amb violència comès el dissabte passat en l'establiment comercial. Actualment, la dona ha estat entregada als Mossos d'Esquadra, que es fan càrrec de la custòdia, i passarà a disposició judicial.

Sovint, aquest tipus de robatoris queden sense ser jutjats perquè la xifra de diners és inferior a 400 euros. Tanmateix, en aquest cas s'hi suma, no només un delicte lleu de furt, sinó també de robatori amb violència i intimidació.