La banda del Range Rover s’està reforçant. Aquesta nit, al voltant de les deu, dos vehicles han assaltat el concessionari Quality Luxe Cars de Torredembarra, al Tarragonès, on s’han pogut emportar un vehicle d’aquest model, que és el que fan servir els lladres per fer assalts. Robatoris com els darrers que s’han registrat, i que va avançar divendres ElCaso.cat, contra botigues d’Òptica Universitària.

Quan passaven pocs minuts de les deu de la nit dos vehicles van assaltar el concessionari. Un dels cotxes va rebentar l’aparador de la botiga i un segon vehicle s’esperava a l’exterior. Quan els lladres van poder accedir a l’interior de l’establiment, van posar en marxa un dels 4x4 Range Rover que hi havia a l’interior d’aquest concessionari de segona mà i se’l van emportar. 

Els lladres van fugir amb el Range Rover direcció AP-7

Després de l’assalt, els lladres es van emportar els tres cotxes i, segons les informacions recollides per la policia catalana, van accedir a l’AP-7, a l’autopista. Es desconeix si van iniciar la seva fugida en direcció nord o sud, cap a Tarragona.

Ara per ara, no s’ha pogut recuperar ni el cotxe ni identificar els lladres. Es creu que els assaltants formen part d’una de les bandes que porten el nom d’aquest popular cotxe: Range Rover. És el que fan servir per fer encastaments contra botigues per emportar-se importants botins. Les investigacions les han assumit des de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Tarragona, que seran els encarregats d’aclarir si els lladres formen part de la banda o són imitadors, que també han robat un cotxe igual per fer aquest tipus d’assalts, amb el mateix modus operandi

Nou assalt contra Òptica Universitària

Justament, aquest cap de setmana es va tornar a fer servir un cotxe d’aquests per assaltar una botiga d’Òptica Universitària a la Roca del Vallès. És la quarta vegada, en pocs dies, que aquests establiments són víctima de robatoris amb l’encastament -trencant l’aparador amb el cotxe- amb un Range Rover. En el cas de la Roca, d’aquest cap de setmana, els lladres van abandonar el cotxe. 

OPTICA LA ROCA
Imatge de l'assalt a la botiga de la Roca, el quart en pocs dies / ElCaso.cat

Aquest robatori va ser la matinada de dissabte a diumenge. L’assalt al Quality Luxe Cars de Torredembarra es va registrar al voltant de les 10 de la nit. No consta, ara per ara, que els lladres fessin servir el cotxe durant aquesta nit per cometre algun altre assalt amb encastament.