El raper Saymol Fyly ha estat detingut, juntament amb 36 persones més, acusat d'explotar sexualment nenes menors d'edat tutelades a Madrid. En total, han aconseguit alliberar 10 víctimes que es trobaven en situació d'extrema vulnerabilitat.

Detenen el famós raper Saymol Fyly acusat d'explotar sexualment nenes menors d'edat

Saymol Fyly, de 21 anys, és un raper d'origen dominicà molt conegut. De fet, al seu canal de YouTube, on comparteix els seus projectes musicals, té més de 154.000 seguidors i és un dels presumptes autors d'aquesta trama.

Tot va començar per una investigació de la Policia Nacional, que va determinar que hi havia una xarxa d'explotació sexual de menors d'edat que estaven a diversos centres d'acollida de la Comunitat de Madrid.

Els Serveis Socials de la Comunitat de Madrid neguen els fets

No obstant això, des de  Serveis Socials de la Comunitat, expliquen que cap de les víctimes que han rescatat estava tutelada per ells en el moment dels fets i que es tracta d'una organització criminal completament aliena al govern regional.

Així i tot, des de la direcció del centre de menors de Picón del Jarama (Madrid), van denunciar a la Policia Nacional aquesta xarxa d'explotació sexual a través de la qual han aconseguit alliberar 10 víctimes, una de les quals estava sota la tutela d'aquest centre de menors.

Captació de menors d'edat molt vulnerables per prostituir-les i drogar-les

Segons les investigacions policials, el modus operandi d'aquesta xarxa d'explotació sexual de menors era la següent: captaven les menors d'edat vulnerables, les portaven a narcopisos i les feien enganxar a la cocaïna.

Després, les obligaven a prostituir-se i, com que eren addictes a aquesta droga, els explotadors els deien que s'havien de prostituir a canvi d'obtenir més droga. D'aquesta manera, eren completament dependents dels organitzadors de la màfia.

Saymol Fyly / YouTube

El famós raper Saymol Fyly és un dels 37 detinguts per, presumptament, explotar sexualment nenes menors d'edat tutelades a Madrid / YouTube

Hi ha 37 detinguts, alguns amb antecedents per agressions sexuals

La detenció ha acabat amb 37 persones detingudes per la seva presumpta implicació en els fets: vuit dels quals estan a presó i altres quatre tenen antecedents per agressions sexuals.

"Si jo fos culpable d'alguna cosa, no estaria aquí tan tranquil, perquè aquesta detenció va passar fa un mes"

Un d'aquests detinguts és el raper Saymol Fyly, que ha quedat en llibertat i, tot i les proves que demostrarien la seva presumpta culpabilitat, ell continua defensant la seva innocència: "El que res deu, res tem. Si jo fos culpable d'alguna cosa, no estaria aquí tan tranquil, perquè aquesta detenció va passar fa un mes", diu el famós raper a les seves xarxes socials.