La Policia Nacional investiga una agressió sexual a una nena de 13 anys el dia d'Any Nou en ple carrer al districte de San Blas de Madrid, a prop de l'autovia M-40.

Macabra troballa d'Any Nou

Així ho ha explicat el cos policial en un comunicat, en el qual han detallat que els fets van tenir lloc dissabte, dia 1 de gener, poc després de dos quarts de nou de la tarda.

Un home que passejava el seu gos pel barri de Las Musas, va veure la macabra escena: una menor estava envoltada de dos nois que tenien els pantalons abaixats.

Agressió sexual a una nena de 13 anys

Automàticament, va donar la veu d'alarma i fins al lloc dels fets es van traslladar agents de la Policia Municipal, que van aconseguir retenir un dels nois. Va ser llavors quan la víctima va assegurar que almenys un d'ells l'havia violat.

Sanitaris del Samur i Policia Municipal de Madrid / Emergències Madrid

Sanitaris del Samur i Policia Municipal de Madrid / Arxiu

També van acudir sanitaris del Samur i de Protecció Civil, que van valorar traslladar a la nena a l'Hospital de la Paz de Madrid per a una millor avaluació.

Paral·lelament, els agents van iniciar el protocol en casos d'agressió sexual, identificant els presumptes culpables, que també tenen 13 anys, i posant els fets en coneixement de la Fiscalia de Menors, que decidirà sobre el futur dels nois, que per la seva edat són inimputables a escala penal.

Mor una dona a causa d'una cirurgia estètica

L'any també començava amb una tragèdia a Múrcia, on una dona de 39 anys, la Sara, moria el dia 2 a l'UCI de l'Hospital Virgen de la Caridad de Cartagena després de les complicacions d'una cirurgia estètica.

La víctima, mare de dos fills, ja s'havia sotmès anteriorment a altres operacions per modificar l'aspecte del seu cos, per la qual cosa diversos metges li van desaconsellar que es fes la lipoescultura que ella volia.

Finalment, va trobar un professional que ho fes, encara que cada vegada es dubta més sobre la professionalitat d'aquest sanitari.

Acusen el cirurgià d'homicidi imprudent

I és que el cirurgià li va cobrar menys de 6.000 euros en lloc dels 13.000 de mitjana que solen costar aquestes intervencions.

A més, testimonis de l'operació asseguren ara, segons l'advocat de la família, que no tots els presents a la sala d'operacions eren professionals i que el metge podria haver-se trobat sota l'efecte d'alguna droga durant la intervenció.

Sara / Facebook

Sara, la víctima / RRSS

A part d'aquests factors, la Fiscalia buscarà més indicis que permetin acusar el cirurgià d'homicidi, tal com demana la família, que també assegura que "va succionar vísceres" en lloc del greix abdominal que pretén reduir-se amb aquesta operació.