La Policia Nacional deté a Elx, Alacant, tres persones per prostituir una adolescent de 16 anys, a qui obligaven a fer-se fotos sexuals per captar clients.

Fotos sexuals d'una de menor per captar clients

En una actuació policial prèvia realitzada per la Policia Local d'Elx, s'alertava de la situació de desemparament d'una de menor, de 16 anys.

Però ara la Policia Nacional, després d'una investigació, ha descobert que l'adolescent estava sent coaccionada per un entramat criminal conformat per tres persones que exercien de proxenetes.

La investigació va ser duta a terme per agents de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals (UCRIF) pertanyents a la Brigada Local d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria d'Elx.

Prostitució Elx / Policia Nacional

Dos homes i una dona detinguts a Elx per coaccionar a una de menor i obligar-la a fer-se fotos sexuals per captar clients i prostituir-la / Policia Nacional

El grup criminal estava format per una dona i dos homes d'entre 33 i 41 anys, tots de nacionalitat espanyola, que obligaven la menor a fer-se fotografies en roba interior i amb caràcter sexual per publicar-les en una pàgina web a través de la qual el grup captava clients per a la prostitució.

Prostitueix la seva xicota menor a Elx

La noia era publicitada com a major d'edat, però en realitat només tenia 16 anys, acabats de complir. I de fet va ser a través de l'anunci com es va comprovar que el número de telèfon que figurava de contacte per contractar els serveis sexuals de la menor era el d'un home. 

Prostitució Elx / Policia Nacional

La menor es trobava en situació de desemparament i la seva parella era suposadament un dels proxenetes, el que gestionava les trobades sexuals / Policia Nacional

El mòbil era en realitat d'un dels detinguts, de 33 anys, que es tractava de la presumpta parella de la víctima i l'encarregat de gestionar i controlar totes les cites.

Així, introduïa a poc a poc la menor al món de la prostitució. Després del rastreig, els agents van descobrir que les trobades sexuals es produïen en un habitatge del barri d'Altabix, Elx, propietat d'un dels investigats.

Finalment es va intervenir a la casa i es va detenir les tres persones.