La Policia Nacional ha detingut un exprofessor de 23 anys d'una escola de Palma per mantenir relacions sexuals amb alumnes de 14 anys, segons recull el Diario de Mallorca. Dos amics del docent també han estat arrestats per idèntics motius, afegeix la mateixa font.

Relacions amb estudiants menors

En el seu comunicat, la policia informa que aquest professor ha estat arrestat per aquests fets juntament amb uns altres dos joves. Els detinguts tenen entre 19 i 23 anys i se'ls acusa de presumptes abusos sexuals a menors de 16 anys, l'edat mínima a Espanya per mantenir relacions sexuals consentides.

El professor ja va ser denunciat el mes d'abril passat per realitzar tocaments a una alumna del centre. El centre escolar va decidir expulsar-lo, encara que la causa oficial era no haver respectat la distància de seguretat de la covid d'una de les estudiants.

Després de deixar l'escola el docent va quedar mitjançant una aplicació d'Internet amb una exalumna amb qui va mantenir relacions sexuals en més d'una ocasió.

Manilles|Esposes / pixabay

Manilles / Pixabay

En diverses ocasions, en quedar amb la seva exalumna, segons el Diario de Mallorca, el professor acudia acompanyat per tres amics seus. L'estudiant es va personar amb altres amigues seves, totes elles adolescents amb edats entre 13 i 14 anys, companyes del mateix centre.

Pel que sembla les trobades sexuals del professor i els seus amics amb les estudiants adolescents s'haurien iniciat des del final del curs passat i l'estiu i s'haurien prolongat fins fa unes setmanes. La majoria d'aquestes cites sexuals haurien estat mantingudes al domicili particular del docent.

Per tal motiu han estat arrestats el professor, espanyol, i dos amics seus, un bolivià  i un altre colombià. També està sent investigat un quart jove que no ha estat detingut.

Condemnat un menor per apunyalar la seva professora al coll a Vidreres

El jutjat de menors ha condemnat 2 anys d'internament en règim tancat a l'estudiant de 15 anys que va apunyalar una professora en l'institut de Vidreres (Selva). La docent va rebre una ganivetada al coll i el centre va expulsar l'alumne.

Apunyalament Vidreres - ACN

Apunyalament Vidreres - ACN

L'agressió va tenir lloc el 29 d'abril poc abans de la una del migdia. Mentre eren dins de l'aula, i aprofitant que la professora s'havia girat, el menor li va llançar un ganivet d'uns 13 centímetres al capdavant. Després va recollir l'arma del terra, la va apunyalar al coll i també ho va intentar a la zona de l'abdomen.

El jove va ordenar als seus companys de classe que marxessin de l'aula, però com que alguns van decidir quedar-se, va ser ell qui va optar per marxar. Va sortir al pati de l'institut, va llançar al ganivet a terra i poc després va ser detingut per la Policia Local de Vidreres.