Ingressa a presó de manera provisional i sense fiança el fisioterapeuta detingut per l'agressió sexual a una nena de 2 anys amb paràlisi cerebral a Torrent (València). Es tracta d'un veí d'Eliana sense antecedents i els investigadors no descarten que hi hagi més víctimes d'aquest presumpte pederasta, que ha justificat els fets dient que es tractava d'una nova teràpia d'estimulació anal.

Després de dos dies arrestat, el fisioterapeuta de 30 anys acusat de la terrible agressió a un bebè de 2 anys, ha passat a disposició judicial aquest dijous. Ho ha fet completament tapat amb una manta i s'ha acollit al seu dret a no declarar. Donada la gravetat dels fets i els sòlids indicis que podrien demostrar la seva presumpta autoria, ha ingressat a presó de manera provisional, comunicada i sense fiança acusat d'un delicte d'agressió sexual a una menor de 16 anys.

El presumpte pederasta és un fisioterapeuta pediàtric

Segons explica el diari valencià Levante EMV, el presumpte autor dels fets és un fisioterapeuta pediàtric de 30 anys, veí d'Eliana i que no té cap antecedent ni penal ni policial. Des de fa cinc anys és empleat de Servipsico Gabinet Municipal de Torrent.

Treballava a la Casa de la Dona de Torrent, una empresa subcontractada per l'ajuntament del municipi. En aquest espai, que és on s'ha produït la violació, suposadament es lluita per erradicar la violència contra les dones. Hi treballen diversos fisioterapeutes i logopedes, entre els quals es troba el presumpte pedòfil.

Segons han explicat els pares de la víctima, feia dos mesos que la nena estava anant a aquest fisioterapeuta per tractar problemes que patia i que eren derivats de la paràlisi cerebral. El fisioterapeuta va demanar als pares que esperesin fora de la consulta, amb l'excusa de treballar els problemes de mobilitat de la petita

La porta de la consulta estava tancada amb clau

De cop i volta, la nena va començar a plorar i va ser en aquell moment quan els pares van veure pel vinil com l'home, presumptament, estava agredint sexualment de la seva filla. Els pares van intentar entrar per aturar la violació, però van poder comprovar que el presumpte pedòfil havia tancat la porta amb clau.

Van rebentar la porta i van poder comprovar que el fisioterapeuta estava amb els pantalons abaixats i que hi havia molts indicis de què havia agredit sexualment a la menor. Quan els agents de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets, el fisioterapeuta els va dir que estava provant un nou tipus de teràpia d'estimulació anal amb lubricant, una explicació que, evidentment, no va convèncer als policies, que el van detenir com a presumpte autor dels fets.