Han detingut un fisioterapeuta de Torrent (València) acusat d'haver agredit sexualment una nena de 2 anys amb paràlisi cerebral en una de les seves consultes. Abans de ser arrestat, va explicar que estava posant en pràctica una nova teràpia basada en l'estimulació anal amb lubricant. Al seu despatx hi havia un preservatiu amb sang i, donada la gravetat dels fets i els indicis, el van detenir com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor.

La terrible agressió ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la Casa de la Dona de Torrent, un espai suposadament feminista on es fan activitats per erradicar la violència masclista. Els pares de la nena de dos anys amb paràlisi cerebral, van portar la seva filla al fisioterapeuta d'aquest centre.

La mare de la víctima va veure com el fisioterapeuta agredia la menor

Mentre estava al despatx, la menor va començar a plorar i la mare va poder comprovar que, presumptament, estava sent agredida pel fisioterapeuta, un home de 30 anys. El pare va rebentar la porta, li va començar a pegar cops de puny i el va retenir fins que van arribar els agents de la Policia Local de Torrent.

"És una nova teràpia d'estimulació anal amb lubricant"

Quan van començar a inspeccionar la consulta, van veure que hi havia un preservatiu amb sang. Segons explica Las Provincias, el presumpte pederasta va explicar que estava provant una nova tècnica "És una nova teràpia d'estimulació anal amb lubricant", va dir als policies.

El van detenir com a presumpte autor d'una agressió sexual a una menor i la investigació es troba en mans de la Policia Nacional, que estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Policia Nacional / Pixabay
Detenen un fisioterapeuta de Torrent (València) acusat d'haver agredit sexualment una nena de 2 anys a la Casa de la Dona del municipi / Pixabay

Els investigadors no descarten que hi hagi noves víctimes

El cas està sota secret de sumari i els investigadors no descarten que hi hagi més víctimes d'aquest presumpte pedòfil. Actualment, la víctima està ingressada en un hospital de València i li estan fent proves per saber més detalls d'aquesta agressió sexual.

Assassinen a trets una àvia de 80 anys en un xalet d'Elx: busquen els autors del crim

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies al País Valencià. La Policia Nacional també investiga la mort violenta d'una dona de 80 anys a Elx (Alacant). Han trobat el seu cadàver en una habitació del seu xalet: li han disparat tres trets amb una arma de foc curta i a poca distància. Els investigadors estan intentant identificar, localitzar i detenir els presumptes autors dels fets.