Un fisioterapeuta de Torrent (València) ha estat detingut per violar una nena de 2 anys amb paràlisis cerebral en una de les seves consultes. El cas es troba sota secret de sumari i estan investigant si hi ha més víctimes d'aquest presumpte pederasta.

Els fets han passat aquest dimarts cap a les 18:00 a la Casa de la Dona de Torrent, un local públic de l'ajuntament on s'organitzen diferents activitats per erradicar la violència masclista. Els pare de la víctima van portar la víctima a la consulta d'un fisioterapeuta de 30 anys situat en aquest espai públic. Va ser la mare de la nena qui va veure com el presumpte autor dels fets estava violant la seva filla.

El presumpte pederasta estava amb els pantalons abaixats

La mare, preocupada pels plors de la seva filla, va mirar pel vidre de la consulta i va poder comprovar com, presumptament, aquest pedòfil estava amb els pantalons abaixats agredint sexualment la nena de 2 anys. De seguida va advertir al pare de la criatura i aquest va intentar obrir la porta de la consulta, però no podia perquè estava el pestell posat. Per aquest mateix motiu, va rebentar la porta i va aconseguir entrar al despatx del fisioterapeuta.

El pare de la víctima el reté fins que arriben els agents de la Policia Local de Torrent

La mare va anar corrents a salvar la filla i va fer fotos dels objectes que hi havia a la consulta per si servien com a possibles proves d'aquest tràgic succés. Mentrestant, el pare va començar a agredir al presumpte pederasta i a retenir-lo per evitar que marxés del despatx en el poc temps que van tardar a arribar els agents de la Policia Local de Torrent.

Detingut per un delicte d'agressió sexual a una menor

Els pares de la víctima, una nena de 2 anys amb paràlisi cerebral, van explicar als policies el que havia passat i, després d'inspeccionar la consulta, l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una menor.

bebè braços mare arxiu_Jenna Norman_Unsplash
Detenen un fisioterapeuta de Torrent (València) per agredir sexualment una nena de 2 anys amb paràlisi cerebral en una de les seves consultes / Unsplash

La violació a la nena ha estat en un espai suposadament feminista

Aquesta violació ha tingut lloc a la Casa de la Dona, un espai suposadament feminista on es lluita per erradicar la violència cap a les dones. Actualment, el presumpte pederasta d'aquest centre està detingut per la Policia Nacional a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança.