Turbulències en un cotxe patrulla policial. Dos policies de servei van ignorar les trucades per respondre a un robatori i acudir a un hospital i al seu lloc van mantenir relacions sexuals. Ambdós agents, units en matrimoni i amb fills, van dimitir dels seus llocs de treball a la comissaria de Surrey el mes passat després que les sospites dels seus caps es fessin realitat. Els fets van ocórrer el setembre del 2019.

"Expressions verbals de fantasies sexuals"

El cap policia va voler controlar l'activitat dels seus empleats i va posar micròfons incògnits en l'interior del cotxe patrulla. Això va ser el que va delatar la sergent Molly Edwards i l'agent Richard Paton, que eren matrimoni i vivien a Surrey Heath.

Molly Edwards / The Sun

Molly Edwards / The Sun

Els agents van obviar les trucades des de la centraleta d'un robatori en una botiga d'electricitat i d'una agressió greu fora d'un club nocturn i van tenir sexe al cotxe. La comissaria va comprovar que la patrulla no va acudir al lloc on s'estava cometent un delicte malgrat ser relativament a prop.

 Richard Paton / The Sun

Richard Paton / The Sun

A l'informe del cas l'agent John Bassett va afirmar que els enregistraments van captar "expressions verbals de fantasies sexuals" i altres activitats sexuals que "clarament implicava treure's part de la roba, els petons i l'exposició dels pits d'Edwards", així com Paton donant plaer a la seva esposa, segons recull el diari The Independent.

També s'escolta l'home animant la seva esposa amb expressions com "despullem-nos" minuts abans que sonés la ràdio policial per atendre la trucada pel robatori.

Dimiteixen els policies

El president del panell, John Bassett, va dir en un informe: "És evident a partir de les transcripcions del que va ocórrer després de la trucada que l'activitat sexual va continuar".

Cotxe policia - Pixabay

Cotxe policia / Pixabay

La parella, en canvi, ha negat haver arribat a mantenir relacions sexuals a l'interior del vehicle policial mentre estaven de servei. Edwards va afirmar que no podien assistir a l'hospital perquè s'havien ocupat dels assalts el club nocturn abans i hi havia risc que les proves es contaminessin.

Edwards havia estat una excel·lent oficial, segons la sentència. Va rebre un elogi de la divisió el 2015 per les seves "accions valentes" en abordar un borratxo violent que robava menjar d'un restaurant de Guildford.

La investigació va concloure que hi va haver quatre acusacions de mala conducta greu. Un dels càrrecs acusa els policies de no complir els seus deures professionals en no respondre a les trucades. Un altre els acusa de mantenir "activitat sexual mentre estava de servei en un vehicle policial en un espai públic".