Una nena de 12 anys truca a la policia per salvar la mare d'una pallissa del pare, que havia arribat ebri a casa seva a Sevilla.

Una nena de 12 anys salva la mare d'una pallissa

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Sevilla, el telèfon d'emergències va rebre una trucada a la nit d'una nena, que denunciava una agressió.

Policia Sevilla

Una nena de 12 anys truca la Policia Local de Sevilla i salva la mare del pare borratxo que la maltractava / Emergencias Sevilla

Una patrulla va arribar al lloc dels fets i van escoltar des de l'exterior crits i amenaces de mort per part de l'home. Per tant, van cridar que obrissin la porta, que era la policia.

Durant uns instants ningú va obrir la porta, fins que la nena, de 12 anys, va deixar-los passar i els hi va dir que el seu pare estava just marxant de casa per la porta de darrere.

Arriba borratxo a casa i l'amenaça de mort

Els agents no van trigar a localitzar-lo, a uns cent metres de la casa, quan intentava entrar en un altre habitatge, el del seu germà.

Un cop enxampat, es va procedir a la seva detenció i trasllat a dependències policials, on va quedar a disposició judicial.

En tornar a la casa on era la víctima, la dona de 30 anys va explicar que havia discutit amb la seva parella, amb qui està des de fa 15 anys i amb qui té dues filles en comú, una de set anys i una altra de 12, que va ser qui va trucar a la Policia Local en veure l'agressió.

Segons el seu testimoni, tot havia començat després que l'home arribés al domicili familiar sota els efectes de l'alcohol, desfogant-se amb ella sense motiu aparent, amenaçant-la, cridant i insultant-la. Els agents van comprovar que la dona presentava lesions a la cara i al coll.

La víctima va romandre tancada a casa amb les filles, mentre els agents van informar-la dels passos a seguir per formalitzar la denúncia.