Detenen un policia local d'Adra (Almeria) i un militar de la Legión per la seva implicació en una xarxa de prostitució infantil a Andalusia.

Xarxa de prostitució infantil a Almeria

Tot va començar quan una de les mares va veure unes converses de WhatsApp de la seva filla molt sospitoses i va decidir alertar a la Guàrdia Civil. Després de mesos d'investigació, van poder comprovar que almenys cinc menors eren víctimes d'explotació sexual infantil.

Móvil WhatsApp / Archivo

Un policia local i un militar de la Legió detinguts per la seva presumpta implicació en una xarxa de prostitució infantil a Almeria / Arxiu

Els agents han fet diverses detencions, entre les quals es troba la d'un policia local d'Adra i un militar de la Legión que, presumptament, estarien involucrats en aquesta xarxa de prostitució infantil. La proxeneta, que era la germana d'una de les víctimes, era la intermediaria entre els "clients" i les víctimes.

Un policia local d'Adra i un militar de la Legión detinguts

El policia local i el militar haurien "contractat" els serveis amb les prostitutes menors d'edat unes tres vegades a la setmana. Les víctimes d'aquesta xarxa d'explotació sexual tenien 13, 15 i 16 anys. Tots els investigats estan en llibertat amb càrrecs i es podrien enfrontar a sancions econòmiques i penes de presó per haver consumit prostitució infantil.

Prostitució, agressions i abusos sexuals

Els detinguts estan sent investigats per afavoriment a la prostitució, agressions sexuals i abusos sexuals. A més, cinc dels investigats tenen una ordre d'allunyament i de comunicació amb les víctimes de la xarxa de prostitució infantil i han d'anar als jutjats un parell de vegades al mes.