Dues persones han mort aquesta matinada a l’AP-7 després de saltar per un pont de 30 metres d’alçada quan fugien dels Mossos d'Esquadra, segons ha informat la periodista Anna Punsí a Twitter. Les dues víctimes conduïen una furgoneta presumptament robada mentre els perseguien 3 patrulles a l'altura de Sant Julià de Ramis (Girona). Els agents dels Mossos han detectat que circulaven amb una furgoneta robada cap a les 3 de la matinada i, en veure's descoberts, han fugit. Poc després, s'han aturat a la banda dreta de la carretera, han baixat del vehicle i han saltat per un pont a l'esquerra, amb poca visibilitat. La carretera ha estat tallada de matinada en sentit nord cap a Figueres per aquest incident.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. Sospiten que les dues persones mortes robaven mercaderies als camions i vehicles en àrees de descans i de servei a l'autopista. Els ha detectat una patrulla a l'àrea de servei del Gironès circulant a poc a poc, segons informa la periodista.

Un lladre mort a l'AP-7

Fa un mes un altre lladre moria en un accident a l'AP-7 a Girona mentre escapava dels Mossos. Els agents van detectar a dos lladres que estaven robant en una àrea de servei i, després d'intentar retenir-los per poder identificar-los, els lladres van pujar a una furgoneta i van iniciar una fugida contra direcció. En veure que no tenien escapatòria, van abandonar la furgoneta. Durant la fugida, van creuar el carril de l'AP-7 i un camió va atropellar un dels lladres, que va morir a l'acte. El segon va poder escapar.