Hi ha llocs inimaginables per donar a llum un nen, i un d'ells és el metro de Barcelona. Els professionals del Transport Metropolità de Barcelona (TMB) s'han vist en una situació extremadament anormal: han hagut d'assistir un part. El petit Àngel ha nascut avui a l'estació de metro de Ciutadella - Vila Olímpica de la línia 4. Un fet inèdit, i alhora màgic, per a totes les persones que es trobaven allà. 

Els pares anaven direcció a l'hospital

Els fets han ocorregut al voltant de les 10:45 del matí. La mare, la Cristina, es dirigia tranquil·lament amb la seva parella, en Jesús, cap a l'Hospital del Mar en sentir-se preparada pel naixement del seu fill. Però, pel que sembla, l'Àngel tenia pressa i no ha deixat arribar els seus pares al centre sanitari. En baixar-se del tren a la parada de Ciutadella, la Cristina s'ha començat a trobar una mica indisposada i ha demanat ajuda als agents de TMB, que s'han ofert ràpidament.

Gran actuació dels treballadors de TMB

En veure que es tractava d'una dona embarassada i que es dirigia a l'hospital, els professionals l'han acomodat al Centre de Gestió de l'estació de metro i han trucat una ambulància. Casualment, a la parada hi havia una inspectora sanitària, que ha assistit el part juntament amb els treballadors mentre esperaven l'arribada del Sistema d'Emergència Mèdiques. Un cop la mare ha donat a llum, els dos han estat traslladats a l'Hospital del Mar per a un millor control.

Gràcies a la implicació de la Vanesa, la Yolanda i el Rubén, els professionals del Transport Metropolità de Barcelona i la inspectora sanitària, l'Àngel ha vingut al món en perfecte estat i la mare es troba en bones mans. En un futur, la Cristina explicarà al seu fill com va néixer i ben segur que aquest no ho oblidarà mai.